X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 



Hazánkban több száz jobbnál jobb étterem közül lehet válogatni, de sokan vannak olyanok, akik élményekre is vágynak egy jó étel elfogyasztása mellett. Egyre többen érdeklődnek a különleges éttermek iránt, ezáltal egyre több ilyen hely nyitja meg kapuit világszerte. Cikkünkben ezeket a nem mindennapi éttermeket mutatjuk be.


• Ebéd a levegőben

A Sky éttermet Budapesten is ki lehet próbálni, persze csak akkor ajánlott, ha nincs tériszonyunk, mivel ebben az étteremben 50 méter magasan fogyaszthatjuk el az ebédünket, vacsoránkat, de akár meetingeket is tarthatunk vagy ihatunk egyet a barátokkal. Az étterem 2 legfontosabb szabálya az exkluzivitás és a biztonság. A szerkezet 22 fő vendéglátására alkalmas, és általában 1 óráig van a levegőben. Tehát ha egy egész napos rendezvényt szervezünk, akkor kb. 350 fő vehet részt a nem mindennapi élményen
.


 Hospitalis

A lettországi Riga városában található a Hospitalis étterem, ahol úgy érezhetjük magunkat mintha egy kórterem vagy épp egy műtő közepén fogyasztanánk vacsoránkat. Italainkat lombikokban kapjuk, és a felszolgálók is kórháznak megfelelő öltözékben vannak. Annak érdekében, hogy teljes legyen az élmény, a felszolgált ételek kinézete sem lehet hagyományos. Így megrendelt ételeink leginkább a műtőből származó emberi maradványokhoz hasonlítanak, persze ezek csak kinézetre hátborzongatóak.


• Sötét éttermek

Ezeken a helyeken nem arról van szó, hogy az átlagosnál kisebb a világítás, hanem, hogy teljesen világításmentes az étterem, és semmit se látunk. Ilyen helyzetben felerősödik a többi érzékszervünk, így minden íz és illat intenzívebbé válik. Étlapot nem kapunk, de választhatunk a halas, a marha, a szárnyas vagy vegetáriánus menü között. Egyes helyeken a pincérek éjjellátó szemüveget kapnak, de vannak olyan sötét éttermek is ahol vakokat és gyengén látókat alkalmaznak pincérként. Ha Önt is érdekli, milyen lehet teljesen sötétben enni, nem kell messzire mennie, hiszen Budapesten a Láthatatlan Kiállításnak köszönhetően kipróbálhatja.


• Ithaa, a víz alatti étterem

A Maldív-szigeteken található Ithaa víz alatti étterem a tenger szerelmeseinek lehet a tökéletes hely egy ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Az étterem 5 méter széles, 9 méter hosszú és 14 fő befogadására alkalmas, az Ithaa 5 méter mélyen található a tengerben. Az ízletes vacsora mellett megcsodálhatjuk, panorámaablakon keresztül a tenger élővilágának nyüzsgő életét. Egyéni kérés esetén az étterem hálószobává is átalakítható.




• Devil Island Prison étterem

A Kínában található étterem tulajdonosa, úgy akarja távol tartani az embereket a bűnözéstől, hogy vendéglőjén keresztül mutatja be milyen kemény is a börtönélet. A börtönrácsokkal körülvett asztalunkhoz hozzá is bilincselnek a teljes élmény elérése érdekében. Az ételeket fekete-fehér ruhás, börtönőr kinézetű pincérek szolgálják fel.



• Soneva Kiri öko - üdülőhely

A Thaiföldön található üdülőhely különlegessége abban rejlik, hogy az étterem asztalai a fák között, a fák tetején találhatóak körülbelül 5 méter magasan a földtől, innen még lenyűgözőbb a kilátás a tájra. Az ételek hozzávalóit többnyire a helyi organikus kertekben termelik. A rendelt ételeket drótkötélen szolgálják fel a pincérek, akik hivatásos akrobaták.






• ’s Baggers

A nünbergi ’s Baggersben minden automatizált, kivéve persze a szakácsot. A vendég maga adja le a rendelést az asztalánál, érintőképernyős monitor segítségével. Az étel leginkább egy hullámvasúthoz hasonlító acélszerkezeten csúszik az asztalokra. A vendégek a monitoron láthatják, hogy mennyi idő múlva készül el a megrendelt étel, többnyire tradicionális bajor ételek között válogathatnak az ide látogatók. Az automatizált rendszer segítségével elkerülhető a pincérre való hosszas várakozás.



Forrás:
dinnerinthesky.hu/
lathatatlan.hu/lathatatlan-vacsora/
soneva.com/soneva-kiri/treepod-dining
conradhotels3.hilton.com/
rollercoasterrestaurant.com/