X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

 

2016-ban is rengeteg gasztronómiai program várja az érdeklődőket szerte az országban. Csemegézzen a jobbnál jobb rendezvények közül!
 

Kocsonya farsang – 2016. január 28-31., Miskolc

Sajnos idén már nem találkozhat Magyarország legnagyobb sertéskocsonyájával, hiszen a miskolci Kocsonya Farsang január 28. és 31. között került megrendezésre. Kocsonya mellett forralt bor és italok versenye is volt, emellett rengeteg neves fellépő lépett fel. Jövőre érdemes lesz részt venni rajta.

További információk: http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu/

 

A tavasz rengeteg izgalmas programot tartogat az érdeklődőknek. Édességektől és a pálinkáktól kezdve, akár igazi disznótoroson is részt vehet bárki, vagy akár egy tipikusan magyaros kolbászmustrán.

 

Édességfesztivál és Vásár Debrecenben– 2016. március 11.-12., Debrecen

Sajnos ezen a rendezvényen idén már nem vehetünk részt, mivel a hónap legédesebb rendezvényét március elején, 11. és 12. között rendezték meg a Debrecen Plázában. A rendezvényen találkozhattak kézműves csokoládétól kezdve, a süteményeken és tortákon át a cukor és glutén mentes édességekig mindenféle ínyencséggel. Finomságok mellett különböző desszertborokat, pálinkákat és szörpöket is kóstolhattak a látogatók.

 

Egri Pálinkafesztivál – 2016. március 11.-12., Eger

Jövőre semmiképp ne hagyják ki az Egri Pálinkafesztivált, melyet idén március 11. és 12. között rendeztek meg. Pálinkák mellet persze bort is kóstolhattak az ide látogatók. Mindenki tudja, hogy a pálinka és a bor is jobban csúszik 1-1 fogás között, így ételekben sem volt hiány a fesztiválon.

 

Gyulai Kolbász- és Sódarmustra – 2016. március 11-15., Gyula

„Az igazi sódar formás és vörös színű, omlós, igazi füstölt ízű és illatú…”

Ha teheti, 2017-ben ne hagyja ki a Gyulai Kolbász- és Sódarmustrát. Idén március 11. és 15. között rendezték meg ezt a hamisítatlan magyar fesztivált. Belekóstolhattak a legfinomabb kolbászokba és sonkákba, és részt vehettek igazi disznóvágáson is azok, akik ellátogattak ezen hosszúhétvégén Gyulára..

 

Húsvéti programoknak idén sem leszünk híján. Országszerte rengeteg városban, községben és faluban találhat kedvére való, hagyományos húsvéti ünnepséget.

 

Hollókői Húsvéti Fesztivál – 2016. március 26-28., Hollókő

Húsvéti ünnepek alatt bárki végigkóstolja a Palócföld jellegzetes fogásait. Hagyományoknak megfelelően a főszerepet a sonka kapja az asztalokon, de most helyet kap mellette a kétbodonyi szilvás gombóc is. A sok-sok ételt le is kell dolgozni, a látogatók megmozgatását a színpadon fellépő zenekarok és a locsolólegények biztosítják.

További információk: http://www.holloko.hu/info/husveti-fesztival/

Az ország számos pontján találkozhat még húsvéti programokkal, közülük néhány:

2016. március 25-28.: 1. Húsvéti Nyuladalom – Húsvéti Fesztivál Siófok

2016. március 26-28.: Húsvéti Bárányfesztivál a budapesti Vajdahunyad váránál.

2016. március 27-28.: Szeri húsvét

2016. március 28-án Diósgyőri várban kerül megrendezésre a Húsvéti Sokadalom.

A Húsvéti programok után maradnak gasztronómiai rendezvények nélkül a kedves érdeklődők. Két gourmet fesztivál után végre szerepet kap egy nagy magyar klasszikus, a rétes is!

Gerilla Gourmet - 2016. április 8-9-10, Szeged

Újra felizzik az élet Szegeden és egy különleges látványkonyha jön létre a főtéren, április 8-10 között. Ebben a pár napban visszatérhet a magyar konyha gyökereihez, azokhoz a háztáji alapanyagokhoz, melyek Szeged környékén teremnek. Magyarország és Szeged első számú chefjei fogják elkészíteni a legkülönlegesebb fogásokat. Mindenki részese lehet az ételek elkészítésének, hiszen helyben, a nagyközönség előtt fognak a chefek különféle fogásokat varázsolni.

További információk: https://www.facebook.com/events/239290946410973/

 

Gourmet Fesztivál - 2016. május.12 – 15., Budapest

A magyarországi gasztrokultúra kiemelkedő eseményének számító Gourmet Fesztiválon egy időben, és egy helyen találkozhat a legjobb hazai éttermekkel, borászatokkal és gourmet boltokkal. Az idei évben a halakról és a vadakról fog szólni május 12. és 15. között a budapesti Millenáris parkban megrendezett esemény. A hal és vad ételek mellett természetesen idén is sok minden más is felkerül a palettára: válogatott fővárosi street-food és vidéki éttermek, a legjobb ázsiai ízek, divatos cukrászat mellet rengeteg előadás is lesz.

További információk: http://sziget.hu/gourmetfesztival

Országos rétes fesztivál – 2016. május 20-22., Kiskőrös

Két teljes napon át élvezhetik, az érdeklődök, a méltán népszerű süteményeket, a réteseket Kiskőrösön. Az ide látogatók elleshetik a réteskészítés minden csínját-bínját, és persze kóstolni is lehet.

További információk: http://www.utazzitthon.hu/varosalapitok-napja-es-orszagos-retesfesztival-kiskoros-19803.html

 

Édes Napok Győr – 2016. május 27-29., Győr

Idén is részese lehet a hazai édességfesztiválok királyának, az Édes Napoknak Győrben, amely ezúttal is teljesen ingyenes a nagyközönség számára. Lesznek bemutatók, kurzusok és természetesen délutáni és esti koncertek. Ezen a hétvégén lesz gyereknap is, az egész városban számtalan szabadtéri program várható, aminek kiemelt rendezvénye lesz az Édes Napok. 
További információk: http://edesnapok.hu/

Nyár beköszöntével megkezdődik az igazi bulizós fesztivál szezon, de a gasztronómia hívei sem maradnak program nélkül. A nyarat egy hatalmas, családias bulival lehet kezdeni a Csalamádé fesztiválon. Egész nyáron számos borfesztivált rendeznek, (ajánlatunkat a cikk végén tekintheti meg) és persze augusztus 20-ára is segítünk a családi kiruccanásban.

Csalamádé Fesztivál - 2016. június 18., Budapest

Igazi családi buli a Csalamádé Fesztivál, amit már közel 10 éve rendeznek meg Budapesten. Nevét a zene sokszínűségéről kapta, de persze a csalamádé, mint étel az asztalról sem hiányozhat a jó kis zsíros kenyér mellől. Bulizzon egy jót március 18-án a Csalamádén!

További információk: https://www.facebook.com/Csalam%C3%A1d%C3%A9-Fesztiv%C3%A1l-132588880135558/timeline

 

Gold Beer Fest - Nemzeti Sörnapok - 2016. június 20. - 26., Budapest

2016 egyik legnagyobb sörfesztiválja kerül megrendezésre június 20. és 26. között Budapesten, a Hungexpoban! Számos fellépő, kaland- és extrémpark várja az érdeklődőket, akik kipróbálhatják magukat karaoke és tehetségkutató versenyeken is. Az extrém motorok szerelmesei is jól fogják érezni itt magukat, hiszen motocross és motorshow is lesz.

További információk: https://www.goldbeerfest.hu/hu/

 

Augusztus 20-án az ország bármely pontjára is utazzon, mindenképp találni fog rendezvényeket az Államalapítás ünnepén. Budapesten több helyszínen is várhatóak programok egész nap, de vidéken is számos rendezvény lesz. Íme néhány:

Tata: Államalapító Szent István királyunk ünnepe

Pécs: Magyarok kenyere ünnep

Gyula: Augusztus 20-ai ünnepség

Siófok: Bor és kenyér négynapos ünnepe ( aug. 18-21.)

 

Az őszi időszakban is remek programsorozatok lesznek. Mindenki megtalálja a szája ízének valót. Édesszájúaknak kitűnő választás lehet a Szarvasi Szilvanapok, míg a savanyúbb ízek hívei Vecsésen találhatnak igazán jó fesztivált maguknak. Húsimádók sem fognak éhen maradni, mivel idén rendezik a Jubileumi Csabai Kolbászfesztivált.

 

Szarvasi Szilvanapok – 2016. szeptember 9-10-11., Szarvas

Hagyományos szilvából készült szilvás ételeket, italokat - szilvás gombóc, szilvalekvár, aszalt szilva, cibere, szilvalekváros derelye, házi főzésű szilvapálinka - kóstolhatnak meg az ide látogatók. Megéri elmenni erre a gasztronómiai programra, mivel amellett, hogy igazán egyedi, ingyenes és rengeteg izgalmas programot terveznek a szervezők.

További információk: http://szilvanapok.hu/

 

Vecsési Káposztafeszt – 2016. szeptember 24-25., Vecsés

Immáron 16. alkalommal találkozhat a régi hagyományok, új ízek fesztiváljával Vecsésen. Részese lehet egy színes felvonulásnak, főzőversenynek és kézműves kirakodó vásárnak is. Hangulatról zenekarok, tánccsoportok és hagyományőrző énekkarosok gondoskodnak.
További információk: http://www.vecsesikaposztafeszt.hu/

 

Jubileumi Csabai Kolbászfesztivál – 2016. október 28-31., Békéscsaba

A XX. Csabai Kolbászfesztiválon megtanulhatja, hogy miként készül a hagyományos csabai kolbász, és közelebbről is megismerheti mind a magyar, mind a szlovák közösségek ünnepeit a környékről. A fesztiválon természetesen disznóvágás és toros is lesz.

További információk: http://www.csabaikolbaszfesztival.hu/?module=news&op=list&indexp=true

 

Márton napi vigasságok – 2016. november 12., Egerszalók

Mindenféle finomsággal és persze újbor kóstolással várják a kedves vendégeket Egerszalókon november második hetében. Pincészetekben lesz nagy eszem-iszom, mindenki ehet a libatepertőből és a libazsírral megkent kenyérből, amíg a kemencékben sülnek ropogósra a liba sültek.

További információk: http://www.gyogyvizekvolgye.hu/rendezvenyek/34-egerszaloki-programok/7316-marton-napi-mulatsag-egerszalok.html

 

És, hogy pár szót ejtsünk az italokról is…

Júniustól szeptemberig a borokon lesz a hangsúly.

Bor fesztiválok:

2016. június 22-26., Kecskemét: Kecskeméti Barackpálinka és Bor Fesztivál

2016. július 7-10., Eger: Egri Bikavér ünnepe

2016. július 16-30., Zánka: Zánkai Bornapok

2016. augusztus 8-30., Balatonfüred: Balatonfüredi Borhetek

2016. szeptember 8-11., Budapest: Borfesztivál 2016

2016. szeptember 15-18., Szekszárd: Szekszárdi szüreti napok

2016. szeptember 24., Mohács: Mohácsi szüret és borfesztivál

2016. szeptember 9 - október 2., Mór: Móri bornapok

2016. szeptember 30 - október 2., Villány: Villányi Vörösbor Fesztivál