eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

A nagysikerű tavaszi programot követően ősszel is megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét, amely XIII. alkalommal kedveskedik az étterembe járóknak. Október 9-15. között Magyarország 140 közép- és felső kategóriás éttermébe látogathatnak el a gasztokultúra szerelmesei.

A programban már veteránnak számító étkezdék és újonc egységek is felsorakoznak, melyek a legízletesebb főztjeikkel igyekeznek lenyűgözni az éhes látogatókat. A listán feltüntetett minőségi éttermekben a hagyományokhoz hűen háromfogásos menükkel várják a vendégeket, melyeket egységesen, a szerviz díjat is tartalmazó 3300 Ft-ért lehet elfogyasztani ezen a különleges héten. Az ínyencekre is gondoltak az esemény szervezői, néhány étterem exkluzív, gourmet menüsorokkal is készül, melyek 4900 Ft fejében rendelhetők.

Ez alkalommal is legalább 25 ezer ember részvételére számítanak a speciális éttermi héten, mely többek között arra kívánja felhívni a nagyérdemű figyelmét, hogy Európai szívében virágzik a gasztonómia, és a magyar konyhának millió arca van, melyet irigylésre méltó színvonalon képes reprezentálni.

Természetesen nem csupán magyaros ételek és italok kerülnek a terítékre, az ázsiai konyhától a dél-amerikain keresztül egészen a mediterrán európai országok páratlan íz világa is elérhető. Így aki kalandozni szeretne a szakácsművészetekben, annak itt a remek
alkalom, hogy belekóstolhasson a gasztroforradalom legjavába.

       Ha az Ön kedvét és étvágyát is meghoztuk a  beharangozóval, akkor vegyen részt az Országos Étterem  Héten, melyre foglalását szeptember18-ától  a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül biztosíthatja be.