eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 


eSystem, a magyar termék

Az eSystem teljes mértékben magyar termék. A több éves vendéglátói tapasztalatokra támaszkodva hoztuk létre a különböző szoftvereket és hardvereket, melyek megkönnyítik és átláthatóbbá teszik az éttermek, kávézók vagy sörözők működését.

Az eSystem magyar termékek közé tartozik a

Éttermi szoftver

Segítségével egyszerűen kezelhető a készlet a receptúráknak megfelelően, de a kedvezményes és személyzeti fogyasztás is értékesítés is követhető vele. További előnye, hogy Önnek nem kell a helyszínen lennie, mert egy egyszerű e-mail küldés beállítással a rendszer elküldi az aktuális információkat.

Kávézó szoftver

A szoftver segítségével Ön mindig pontos képet kaphat a készlet fogyásáról a receptúrák alapján. Az akciók kezelése, a borravaló és az összes fizetési mód vegyes használatára is lehetőséget ad a szoftver.

Disco - rendezvény szoftver

Gyakorlatilag a gyorséttermi szoftver italos változata. Az elsődleges szempont a rendelések gyors felvétele, mely az érintőképernyőnek köszönhetően akadálytalanul tud működni.

Pizzeria, webshop házhoz szállítás szoftver

Ez a szoftver ideális az olyan éttermeknek, amelyeknél lehetőség van az ételek megrendelésére, házhoz szállítására. Segítségévével kiküszöbölhetők a többlépcsős megrendelésből adódó hibák, emellett az egész folyamatot felgyorsítja.

Mobil pincér program

Ez a program bármilyen okostelefonon, tableten, PDA-n alkalmazható, hiszen böngészőn keresztül fut.

Távoli elérés

Ön bárhol és bármikor ellenőrizheti étterme, pizzériája vagy sörözője működését. Könnyedén végezhet akármilyen munkafolyamatot kényelmesen az otthonából vagy akár nyaralás közben a tengerparton is, a rendszer működésének egyetlen feltétele az internetkapcsolat.

Digitális standolás

A digitális standoló program automatikusan kezeli a raktárkészletet a beállított receptúra alapján. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött rendszer gyorsan és precízen megmondja a felbontott üveg tartalmát.

Törzsvendég rendszer

Egyedi kedvezményekkel és akciókkal jutalmazhatja törzsvendégeit.