eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Hardverkategória I.

SZÁMÍTÓGÉPEK

Ajánlott számítógépek , biztosítják szofvtvereink zökkenőmentes futását.
Spóroljon időt és pénzt, kérjen tőlünk ajánlatot a hardveres háttér kialakításához.

Tovább >

POS TERMINÁLOK

Használjon érintőképernyős terminált a gyors munkavégzés érdekében.

A beépített szünetmentes tápegységgel még tovább növelheti rendszerének biztonságát!

Tovább >

PÉNZTÁRGÉPEK

Megbízható, nagy tudású kedvező árú pénztárgépek. Válassza ki a forgalmához legjobban passzoló hardvert! Írja meg nekünk becsült forgalmát, elvárásait és szakértő munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb pénztárgépet.

Tovább >

NYOMTATÓK

Strapabíró gazdaságosan üzemeltethető nyomtatók fokozott igénybevételhez. Nyomtató választásánál ne felejtsen el számolni a jövőbeli kellékanyagok költségével. Válasszon gazdaságos nyomtatót!

Tovább >

Hardverkategória II.

DIGITÁLIS MÉRLEGEK

A pontos és gyors készletezés és standolás elengedhetetlen eszköze. Nálunk megtalálja a hazai piac legolcsóbb árszorzós készülékeit, amelyek kiváló áruk mellett nagy tudásukkal váltak ügyfeleink kedvenc digitális mérlegeivé.

Tovább >

PDA

Profi PDA a mobilitás biztosításához. PDA segítségével növelhető a rendelésfelvétel gyorsasága, áthidalhatóak a nagy távolságok. Nagy érintőképernyő felületnek köszönhetően minden információ megjelenik, ami szükséges a rendelések felvételéhez. A kapcsolatot WiFi hálózat biztosítja a készülék számára.

Tovább >

ÉRINTŐKÉPERNYŐS MONITOROK

A gyors rendelésfelvétel elengedhetetlen eszköze. Az Általunk forgalmazott eszközök már bizonyítottak ügyfeleinknél. Egyes készülékek, akár ipari körülmények között is megállják a helyüket.

Tovább >

VONALKÓD OLVASÓK

Gyors, egyszerű készletkezelés és standolás vonalkód olvasóval. Segítünk Önnek kiválasztani a céljaihoz legalkalmasabb vonalkód olvasó eszközt. Nagy teljesítményű vonalkód olvasóval akár 10cm-es távolságból is beolvashatja a termékek kódját.

Tovább >

Hardverkategória III.

CÍMKENYOMTATÓK

Felhasználó barát gyors etikett nyomtatók.
Címkeleválasztóval rendelkező típusokkal folyamatos nyomtatás valósítható meg felhasználhatóak akár bizonylatok nyomtatására is.

Tovább >

MÁGNESKÁRTYA OLVASÓK

Tegye még egyszerűbbé törzsvásárlói kezelését és a személyzet beléptetését megbízható mágneskártya leolvasóval
A törzsvásárlónak mindössze a készülékhez kell tartania a mágneskártyáját és a beállított kedvezmény azonnal elérhető lesz számára.

Tovább >

PINCÉRHÍVÓ RENDSZEREK

Kijelzők, hívó gombok, jel erősítők hogy soha ne veszítsen el egy ügyfelet sem. Vendége most még könnyebben jelezheti rendelés leadási, vagy fizetési szándékát.

Tovább >

KIEGÉSZÍTŐ PERIFÉRIÁK

Eszközök, amelyek biztosítják hardverei zökkenőmentes működését. Minőségi, megbízható kellékek. Kizárólag olyan perifériákat forgalmazunk, amik bizonyítottak már ügyfeleinknél.

Tovább >