eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

eSystem Kamerarendszer


Csak a fontos pillanatok rögzítése

Az eSystem Kamerarendszer nem a szokványos kamerarendszerek egyike. Célja a fontos pillanatok rögzítése, a lényegtelen jelenetek nélkül. Sok helyen problémát okoz a kamerák felvételeinek tárolása, átnézése, mely óriási tárhelyet és nagyon sok értékes időt igényel. Ebből a problémából kiindulva egy olyan éttermi szoftvert fejlesztettünk, mely csak a valóban lényeges időszakokban rögzít.

A kameramodul igénylése esetén szakembereink ipari kamerákkal kötik össze az eSystem Vendéglátószoftvert, mely kamerák a szoftverben történő aktivitásra (pl. rendelésfelvételre, fizetésre) reagálva azonnal bekapcsolnak és rögzítik a történéseket. Az aktivitást követően a kamerák stand by üzemmódba kapcsolnak, és várják a következő történést.

Ennek két előnye is van:

  • felesleges adatot nem tárolunk, tehát nincs szükség óriási tárhelyre
  • egyszerűbb és gyorsabb az utólagos visszakeresés
Szállítás
 

Szállítás

Nem biztonsági kamera, hanem a REND őre!

Fontos tudni, hogy az eSystem kamerarendszer NEM biztonsági kamera, hanem a személyzet ellenőrzésére, az üzlet és a vendégek védelmére kifejlesztett videokamerás éttermi rendszer. A kamerákat munkatársaink úgy szerelik fel, hogy az tökéletesen rálásson az eSystem vendéglátószoftverre, a kasszára, az online pénztárgépre, a pultosra és a vevőre. Így minden felvételen látható, hogy mi történik a rendelésfelvétel és a fizetés során az eSystem rendszerében és a kassza körül egyaránt.

 

Gyors visszakeresés

A kamerafelvételeket a vendéglátós szoftver a lezárt rendelések mellé helyezi, tehát megtekintésükhöz sem kell kilépni a szoftverből, illetve a kívánt felvétel megkeresése is rendkívül gyors, nem kell végignézni a felvételek felét, hogy megtaláljuk, amit keresünk. Ennél a fejlesztésnél is törekedtünk arra, hogy a funkció felhasználóbarát, könnyen kezelhető és lényegre törő legyen.
Szállítás

 

Amennyiben további információra lenne szüksége az eSystem Kamerarendszerrel kapcsolatban, keressen minket bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a … telefonszámon. Budapest belvárosában található bemutatótermünkben akár meg is tekintheti szoftvereinket működés közben, előzetes időpont egyeztetést követően.