X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Franchise rendszer kezelése éttermi szoftverben / szoftverrel

Az eSystem vendéglátószoftverek legújabb verziója lehetőséget ad arra, hogy a franchise típusú vendéglátóegységek egy központi adatbázissal, egy rendszeren belül kezelhessék összes franchise üzletüket, sőt, akár a saját franchise termékek gyártását végző üzemet is. Ezáltal az adatállomány központilag is elérhető és kezelhető, mindemellett azonban egységenként is megjeleníthető ezzel biztosítva, hogy az egyes franchise üzletek csak és kizárólag a rájuk vonatkozó adatokat és lehetőségeket lássák a rendszerben.

Az eSystemmel nem okoz többé gondot az üzletek közötti árumozgatás pontos követése! A Franchise rendszer segítségével könnyen és gyorsan kezelhető a saját termékek gyártása, azok egyes üzleteknek való átadása, majd végtermékeken keresztül történő értékesítése.

A fejlesztésnek köszönhetően a pénzügyi- és raktáradatokat nem csupán üzletenként tudjuk lekérdezni, de globálisan is. Mostantól a teljes franchise rendszerre vonatkozó, összesített statisztikai kimutatásokat is képes elkészíteni és kielemezni a szoftver.

Kövesse összes üzlete tevékenységét egyszerre, egyetlen bejelentkezéssel, továbbra is észrevétlenül, a világ bármely tájáról!

További kérdései vannak a rendszer működésével kapcsolatban? Keressen minket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy előzetes időpont egyeztetést követően látogasson el belvárosi bemutatótermünkbe, ahol gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be Önnek a szoftver működését, válaszolva minden kérdésére!

További elérhetőségeinket itt találja.