eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Franchise rendszer kezelése éttermi szoftverben / szoftverrel

Az eSystem vendéglátószoftverek legújabb verziója lehetőséget ad arra, hogy a franchise típusú vendéglátóegységek egy központi adatbázissal, egy rendszeren belül kezelhessék összes franchise üzletüket, sőt, akár a saját franchise termékek gyártását végző üzemet is. Ezáltal az adatállomány központilag is elérhető és kezelhető, mindemellett azonban egységenként is megjeleníthető ezzel biztosítva, hogy az egyes franchise üzletek csak és kizárólag a rájuk vonatkozó adatokat és lehetőségeket lássák a rendszerben.

Az eSystemmel nem okoz többé gondot az üzletek közötti árumozgatás pontos követése! A Franchise rendszer segítségével könnyen és gyorsan kezelhető a saját termékek gyártása, azok egyes üzleteknek való átadása, majd végtermékeken keresztül történő értékesítése.

A fejlesztésnek köszönhetően a pénzügyi- és raktáradatokat nem csupán üzletenként tudjuk lekérdezni, de globálisan is. Mostantól a teljes franchise rendszerre vonatkozó, összesített statisztikai kimutatásokat is képes elkészíteni és kielemezni a szoftver.

Kövesse összes üzlete tevékenységét egyszerre, egyetlen bejelentkezéssel, továbbra is észrevétlenül, a világ bármely tájáról!

További kérdései vannak a rendszer működésével kapcsolatban? Keressen minket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy előzetes időpont egyeztetést követően látogasson el belvárosi bemutatótermünkbe, ahol gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be Önnek a szoftver működését, válaszolva minden kérdésére!

További elérhetőségeinket itt találja.