X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Szűrő
 • Gyorséttermi szoftver 2


  eSystem gyorséttermi szoftver

  Az eSystem Gyorséttermi vendéglátószoftver az úgynevezett pultos, vagy önkiszolgáló vendéglátóhelyek elszámoltatásának a mestere. Kialakítását és funkcióit a gyorsaság és pontosság nevében terveztük meg. Használatát bármely gyorsétteremnek vagy gyorsétterem láncnak bátran ajánljuk.

  Szállítás

  Érintőkijelzőre tervezett felület

  Gyorséttermi rendszerünket érintőképernyős felületre fejlesztettük, amely biztosítja a rendkívül egyszerű és hibamentes kezelést. A rendelések minél gyorsabb rögzítésében testre szabható, egyedi színekkel, egyedi elrendezéssel és vizuális megjelenítéssel segítünk minden ügyfelünknek.

  Az értékesítéshez használhatunk digitális mérleget is, amely leegyszerűsíti munkánkat minden súlyra értékesített terméknél: saláta, savanyúság, köret. A termék mérlegre helyezése után a szoftver automatikusan számolja az árat, amit a vevőkijelzőn is megjelenítünk.

   

  Vevőkijelző

  Az eSystem vevőkijelző több lehetőséggel is szolgál a gyorsétterem típusú vendéglátóegységek részére. Elsősorban a rendelési tételek – opcionálisan képekkel való – megtekintését teszi lehetővé a vevő számára már a rendelésfelvétel közben, így a vendég még időben tud szólni, ha félreütik a rendelését. Ezzel rengeteg időt spórolhatunk, illetve csökkenthetjük a selejtezendő termékek számát is, hiszen a hiba még az előtt kiderül, mielőtt a terméket megkapná a vendég. Továbbá a vendég a megrendelt tételek árát, és a fizetendő végösszeget is folyamatosan látja a vevőkijelző készüléken, így pontosan tudja, hogy mit miért fizet, és nem utolsó sorban ennek köszönhetően a fizettetés során is rengeteg időt spórolhatunk a kasszánál.

   

  Másrészről a vevőkijelző rendszer segítségével visszajelzéseket kaphatunk a vevőktől a kiszolgálás minőségéről, vagy bármely más számunkra fontos kérdésről. A vevőknek szánt kérdések egyedileg megfogalmazhatóak. Az értékeléseket a szoftver összegyűjti és részletes statisztikákat készít, így pár kattintással megtudhatjuk, hogy mit gondolnak vendégeink az üzletpolitikánkról, termékeinkről, akcióinkról, stb.

  Amikor rendelésfelvétel épp nem történik, a vevőkijelzők akkor is aktívak. Ilyenkor egyedi reklámokat jelenítünk meg a kijelzőkön, melyek lehetnek saját célúak (akciók, újdonságok bemutatása, stb.), szólhatnak a társadalmi felelősségvállalásból kivett szerepünkről (milyen alapítványokat támogatunk, stb.), vagy akár partnercégekkel is megegyezhetünk, reklámfelületet biztosítva számukra, melyekből különböző előnyök, vagy akár extra bevétel is származhat.

   

  Happy hour kezelés

  Az eSystem gyorséttermi vendéglátórendszer képes kezelni a happy hour akciókat, illetve a különböző időszakos árakat is. Ezáltal nem a kasszásra van bízva, hogy a kedvezményt megkapja-e a vendég vagy sem, mert a szoftver az időszak kezdetekor automatikusan megváltoztatja az árat, majd a kedvezményes időszak lejártakor automatikusan vissza is állítja az érintett termékek eredeti árát.

   

  Egyedi menü-összeállítások

  Legyen szó ajándék termékekről, egyet fizet kettőt kap akcióról vagy klasszikus menüről (pl. választható leves + főétel fix áron), az eSystemnek egyik sem okoz kihívást! Alkosson egyedi kedvezményes termékcsomagokat az eSystem segítségével és nyűgözze le vendégeit folyamatosan megújuló, egyedi ajánlatokkal.

   

  Pontgyűjtési lehetősé

  Jutalmazza ajándékpontokkal vendégeit, melyeket felhasználhatnak az Ön bármely üzletében, ahol eSystem vendéglátórendszert használ! Jutalmazza fogyasztásaikat, s egyúttal ösztönözze őket a visszatérésre programunk segítségével, hogy minden átlag vendégből igazi lojális törzsvendég válhasson.


   

  Személyzeti és reprezentációs fogyasztások kezelése

  Szoftverünk a személyzeti és reprezentációs fogyasztások kezelésében számos lehetőséget nyújt. Válogasson számos személyzeti kedvezményünk közül, kezelje név szerint a fogyasztásokat, majd ellenőrizze egyszerűen azt specifikus kimutatásaink segítségével.

   

  Távolról is elérhető

  Szoftverünkkel nem kell fizikailag az üzletben tartózkodnia a pontos és alapos, állandó ellenőrzéshez. eSystem vendéglátórendszere a világ bármely tájáról teljes mértékben elérhető. Ha külföldre kell mennie, vagy egyszerűen csak nincs ideje bemenni üzletébe ellenőrizni, tegye meg ezt otthonról, vagy a világon bárhonnan, észrevétlenül.


   

  Betanítási idő csupán 10 perc

  Az eSystemmel a személyzet betanítása rendkívül gyorsan zajlik. Szoftverünk vendéglátós logikára épül, az oktatást pedig szakmabeli munkatársaink végzik, így program a funkcióinak, tudásának elsajátítása nem jelent kihívást ügyfeleink számára.

   

  Idegen nyelvű számla és Euro Kezelés

  Jutalmazza ajándékpontokkal vendégeit, melyeket felhasználhatnak az Ön bármely üzletében, ahol eSystem vendéglátórendszert használ! Jutalmazza fogyasztásaikat, s egyúttal ösztönözze őket a visszatérésre programunk segítségével, hogy minden átlag vendégből igazi lojális törzsvendég válhasson.


   

  Fifo raktárkészlet kezelés

  Szoftvereink fifo elv alapján kezelik a raktárkészletet, ami annyit takar, hogy a legelőször bekerült tételt vezetjük ki először a raktárkészletből. Tehát mindig a legrégebben a raktárban álló alapanyagunkat adjuk el először, csak ezután nyúlunk hozzá az újabb készletekhez. Ennek köszönhetően minden lekérdezésünk valós árakat, értékeket mutat. Soha nem átlaggal számolunk, így Ön forintra pontosan láthatja mind a kiadásait, mind pedig a bevételeit.