X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Aki vendéglátós, vagy az volt, tudja, mit jelent egy standolás. Az elmúlt évek digitális technológia fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílt megalkotni és vendéglátószoftverünkbe integrálni a digitális standolás módszerét.

Aki vendéglátós, vagy valaha az volt, az tudja, mit jelent egy standolás. Zárás előtt vagy után órákon át tartó számolgatást, bontott üvegnél mércével való öntögetést, lassan, óvatosan, nehogy kilöttyenjen az a whisky, mert akkor hiány keletkezik. Ez egy lassú, hosszú időn át tartó, erős koncentrációt igénylő feladat. Senki sem szereti. Ez a vendéglátózás talán legkevésbé kedvelt része. Azonban a készletet állandóan figyelni kell, így a standolás folymata elkerülhetetlen.

Bár elkerülni nem lehet a rendszeres standolás folyamatát, mégis van rá megoldás, hogy ez a folyamat gyorsabb és pontosabb legyen. Cégünk megalapítása előtt, hosszú éveken át vendéglátósok voltunk mi is, így tudjuk, mit jelent egy pultos, szakács vagy felszolgáló számára, ha egy-két órával korábban végezhet a zárás utáni teendőkkel, vagy mit jelent egy üzletvezető számára egy félremérések nélküli standív és egy félreöntés-mentes standolási módszer.

Az elmúlt évek digitális technológia és a vendéglátó informatika fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílt megalkotni és vendéglátószoftverünkbe integrálni a digitális standolás módszerét, amit azóta is nagy örömmel használ ügyfeleink 90%-a, hiszen a kezelése roppant egyszerű, és 99,9%-ra pontos eredményt kapunk általa.

A folyamat gyorsasága és pontossága éppen az egyszerűségében rejlik. A standoló programnak köszönhetően nincs más dolgunk, mint a digitális mérlegre tenni a bontott üveget, a vonalkód olvasóval leolvasni az üvegen lévő vonalkódot, majd megnyomni a mérés gombot a szoftver standfelületén, és már jöhet is a következő üveg! Hát nem egyszerű?