X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az eSystem vendéglátószoftverek legújabb verziója egy olyan szoftver, mely franchise típusú vendéglátóegységek rendszerét kezeli.

Az eSystem vendéglátószoftverek legújabb verziója egy olyan szoftver, mely franchise típusú vendéglátóegységek rendszerét kezeli. Egy központi adatbázis segítségével egy rendszeren belül kezelhető az összes franchise üzlet, valamint akár az üzem is, ami a saját franchise termékek gyártására szolgál. De mi az a franchise termék, és hogyan jut el a gyártástól a forgalmazásig
 

A franchise termék a franchise tulajdonos szigorú utasításai alapján összeírt receptúra szerint készül, mindig ugyan abban a minőségben, mely többnyire további felhasználásra kerül majd a franchise üzletekben. Célja a franchise üzletekben az egységes íz és minőség biztosítása. Készülhet egy különálló gyártó üzemben, vagy a gyártóüzem feladatát akár az eredeti üzlet is elláthatja. Franchise termék lehet egyedi recept alapján készült tészta, húsmassza, szósz, stb., melyek a gyártó üzemben készülnek, és további felhasználásra kerülnek a franchise üzletekben (a franchise recept alapján meghatározott hamburger, pizza, gyros, saláta, stb. készül belőle). De franchise termék lehet akár egy torta, pite, sütemény, stb. is, melyeket a gyártó üzemben elkészítenek, a franchise üzletek pedig egy az egyben értékesítik azokat.
 

Gyártástól a felhasználásig

1. FRANCHISE TERMÉK KÉSZÍTÉS

Az üzemben a szakácsok elkészítik a franchise termékeket, melyeket később majd a franchise üzletekbe szállítanak.
 

2.  FRANCHISE TERMÉK KÉSZLET

Az üzemben elkészült franchise termékek a raktárban várnak a szállításra, itt a készlet ellenőrizhető. 
 

3. FRANCHISE TERMÉK ÁTADÁS / SZÁLLÍTÁS

A franchise termékeket bármikor szállíthatók a franchise partnereknek. A szállítás általában rendelés alapján történik, szállítólevél kíséretében. A kiszállított termékeket saját tulajdonú üzletek esetében nem feltétlenül, de franchise partnereknek történő szállítás esetén szinte minden esetben számlázzák is. 
 

3.1. AKÁR AZONNALI ÁFÁS SZÁMLA, EGY GOMBNYOMÁSRA!
A franchise üzleteknek kiszállított franchise termékekről igény esetén áfás számla is generálható, egyetlen gombnyomással. 
 

4. FRANCHISE TERMÉK FELHASZNÁLÁS

A franchise üzletek az átvett franchise termékeket felhasználják termékeik elkészítése során (pl. tészta, húsalap, szósz, stb.), vagy egyszerűen értékesítik azokat, amennyiben további felhasználást nem igényelnek (pl. sütemény, torta, stb.).
 

Az eSystem franchise rendszer szoftvere azért jött létre, hogy pontosan követni lehessen az üzletek közötti árumozgatást. Segítségével könnyen és gyorsan kezelhető a saját termékek gyártása, azok egyes üzletekbe történő szállítása, majd végtermékeken történő értékesítése. A fejlesztésnek köszönhetően a statisztikai, üzleti adatok nem csak üzletenként, hanem globálisan, a teljes franchise rendszerre vonatkozóan is képes elkészteni és kielemezni a szoftver. Észrevétlenül követheti összes üzleti tevékenységét a világ bármely pontjáról, egyetlen bejelentkezéssel.