X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Ma már rengeteg hotelben és panzióban élvezik előnyét a szállodai szoftverek használatának.  Akár egy, akár több részleghez veszi igénybe, a szálloda szoftver minden esetben könnyen átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat. Csökken az adminisztráció időtartama, a hibalehetőségek száma, lehetővé válik a pontos ellenőrizhetőség. Egy mai, modern hotel szoftver segítséget nyújt a recepciósnak a foglalások kezelésében és a háttérmunkák teljes mértékű nyomon követését is lehetővé teszi. Megkönnyíti a feladatok elvégzését a teljes housekeeping részlegen, hiszen azon túl, hogy megjeleníti a használaton kívüli szobákat, segít a szobalányok és a takarító személyzet beosztásban, ez a hotel szoftver a piacon elsőként képes kezelni a szobalányok takarításon felül elvégzendő feladatait. A megadott adatok alapján automatikusan készít egy listát a szobalány számára, hogy milyen eszközökre/kellékekre lesz szüksége, továbbá a minibár feltöltését is egyszerűen, automatizáltan kezeli.

Ha azt fontolgatja, hogy digitális ajtónyitó rendszerre vált, a hotel szoftver ebben is teljes körű segítséget nyújt. Egyetlen adatrögzítés után gyorsabb be- és kicsekkolást, valamint egy egyszerűen használható kezelési felületet biztosít. 

Ha szálloda szoftver használata mellett dönt, egy pillanat alatt tájékozódhat a szálloda foglaltságáról, de az adatok értelmezése és a statisztikai eredmények is bárhonnan elérhetővé válnak az automatikus e-mail jelentés segítségével. Az adatok még több év múlva is elérhetőek lesznek, hiszen minden adat automatikusan bekerül az adatbázisba.

szállodai szoftverek ma már arra is alkalmasak, hogy előírásnak megfelelő áfás számlát készítsenek, ezzel könnyítve meg a könyvelő dolgát is.

szálloda szoftver használata tehát sokkal gyorsabbá teszi a szállodai dolgozók munkáját, és ami igazán lényeges, hogy ezzel együtt gyorsítást jelent a vendégnek is. Ha szeretné észrevétlenül megkönnyíteni a dolgozók és a vendégek mindennapjait, egy egyszerűen és hatékonyan kezelhető szálloda szoftver ebben nagy segítségére lesz.