X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Ma már rengeteg hotelben és panzióban élvezik előnyét a szállodai szoftverek használatának.  Akár egy, akár több részleghez veszi igénybe, a szálloda szoftver minden esetben könnyen átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat. Csökken az adminisztráció időtartama, a hibalehetőségek száma, lehetővé válik a pontos ellenőrizhetőség. Egy mai, modern hotel szoftver segítséget nyújt a recepciósnak a foglalások kezelésében és a háttérmunkák teljes mértékű nyomon követését is lehetővé teszi. Megkönnyíti a feladatok elvégzését a teljes housekeeping részlegen, hiszen azon túl, hogy megjeleníti a használaton kívüli szobákat, segít a szobalányok és a takarító személyzet beosztásban, ez a hotel szoftver a piacon elsőként képes kezelni a szobalányok takarításon felül elvégzendő feladatait. A megadott adatok alapján automatikusan készít egy listát a szobalány számára, hogy milyen eszközökre/kellékekre lesz szüksége, továbbá a minibár feltöltését is egyszerűen, automatizáltan kezeli.

Ha azt fontolgatja, hogy digitális ajtónyitó rendszerre vált, a hotel szoftver ebben is teljes körű segítséget nyújt. Egyetlen adatrögzítés után gyorsabb be- és kicsekkolást, valamint egy egyszerűen használható kezelési felületet biztosít.

Ha szálloda szoftver használata mellett dönt, egy pillanat alatt tájékozódhat a szálloda foglaltságáról, de az adatok értelmezése és a statisztikai eredmények is bárhonnan elérhetővé válnak az automatikus e-mail jelentés segítségével. Az adatok még több év múlva is elérhetőek lesznek, hiszen minden adat automatikusan bekerül az adatbázisba.

A szállodai szoftverek ma már arra is alkalmasak, hogy előírásnak megfelelő áfás számlát készítsenek, ezzel könnyítve meg a könyvelő dolgát is.

A szálloda szoftver használata tehát sokkal gyorsabbá teszi a szállodai dolgozók munkáját, és ami igazán lényeges, hogy ezzel együtt gyorsítást jelent a vendégnek is. Ha szeretné észrevétlenül megkönnyíteni a dolgozók és a vendégek mindennapjait, egy egyszerűen és hatékonyan kezelhető szálloda szoftver ebben nagy segítségére lesz.