X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 


eSystem Cash Flow

Az eSystem Cash Flow egy online, böngésző által kezelt vendéglátós szoftver, mely lehetőséget nyújt arra, hogy teljes elszámolását biztonságosan, a kíváncsi szemek elől elrejtve vezesse. A számlázó szoftver kezeli a bevételeket és kiadásokat, továbbá kilométer elszámolást és munkaidő nyilvántartást végez. A megadott adatokat felhasználva pedig részletes statisztikákat készít üzletei fejlődéséről, alkalmazottai hatékonyságáról, bevételei növekedéséről, kiadásai mértékéről, és természetesen a pontos nyereségszámítással sem kell innentől kezdve bajlódnia, hiszen a program ezt is elvégzi Ön helyett.

Az eSystem Cash Flow kiválóan alkalmazható vendéglátóegységek, kereskedelmi vagy akár szolgáltató cégek elszámoltatására is. Használható különálló üzleteknél, vagy akár franchise rendszereknél, üzletláncoknál egyaránt.


Szállítás

Felhasználók

Hozzon létre fiókot minden alkalmazottnak, és döntse el, hogy ki mit láthat a rendszeren belül. A Cash Flow szoftver is a már tőlünk megszokott diszkréció elvében lett megalkotva, így minden felhasználó csak a számára engedélyezett felületeket láthatja és módosíthatja a rendszerben. A jogok bármikor kiadhatóak és elvehetőek, így egy esetleges előléptetés vagy leépítés is csupán pár kattintással járó módosítást igényel. A felhasználók jogai korlátozhatóak, akár csupán a munkaidő megkezdésének és befejezésének regisztrálására is, Minden funkció egyenként állítható, így teljes mértékben személyre szabhatjuk alkalmazottaink jogait hierarchia szerint.

 

Szállítás

Riportok

A tőlünk megszokott részletességgel kérdezhet le bármilyen riportot. Visszanézheti a korábbi időszakra vonatkozó elszámolását, alkalmazottai korábbi teljesítményét. Az eSystem Cash Flow-ban grafikon is tartozik minden riporthoz, a még áttekinthetőbb és hatékonyabb információlekérés érdekében.

 

Szállítás

Bevételek / kiadások

Hozzon létre jogcímeket, hogy a legsűrűbben előforduló bevételeket és kiadásokat két kattintással rögzíthesse a későbbiekben. A pénzmozgások típusait ikonokkal különböztetjük meg, továbbá többféle nézet közül választhat a felhasználó, hogy mindenki számára könnyen átlátható legyen a felület. Az összetett szűrő segítségével pedig a keresés sem okoz problémát.


webshop

Autók és beállítások

Regisztrálja az alkalmazottak által használt autókat a rendszerbe, hogy egy gombnyomással kiszámíthassa a program az autóhasználat költségeit, kilométer és amortizáció függvényében egyaránt.

 

Szállítás

Munkaidő nyilvántartás

Itt láthatja, hogy jelenleg kik dolgoznak üzletében / üzleteiben. Ellenőrizheti az érkezésük és távozásuk időpontját, kiszámíttathatja a fizetésüket és le is könyveltetheti azt a számlázó programmal. A fizetések számítására többféle elszámolás is rendelkezésre áll a programban (fix bér, órabér, jutalék stb.), melyeket akár vegyesen is alkalmazhat. A kifizetések is többféle módon történhetnek.


 
webshop

Műveleti napló

Kövesse figyelemmel, hogy felhasználói mikor dolgoznak a rendszerben, és hogy pontosan mit csinálnak. Műveleti naplónk segítségével egy idővonalon tekintheti meg a rendszeraktivitásokat, így semmi sem kerülheti el a figyelmét.

 


 

Az eSystem Cash Flow rendszer előnyei

 

Bármikor, bárhonnan elérhető, nincs egy adott számítógéphez kötve, használata mégis teljesen biztonságos, így akár nyaralás közben is bármikor ellenőrizheti üzlete(i) pénzügyi fejlődését.

Minden számítást a szoftver végez, Önöknek csak a bevételeket és a kiadásokat kell rögzíteniük

A bevételek és kiadások rögzítését nyugodtan kiadhatja alkalmazottainak, hiszen amennyiben úgy kívánja, magát a cash flow-t csak Ön és bizalmasai fogják tudni megtekinteni.

 

A rendszerhasználat korlátlan, így nem számít, hány alkalmazottja és milyen sűrű forgalma van. A rendszer bármilyen méretű cég számára alkalmazható.

A rendszerfelépítés opcionális, rengeteg személyre szabhatósági lehetőséggel, hogy azt teljes mértékben az Ön üzleti modelljéhez alakíthassa.

Felülete áttekinthető, kialakítása rendkívül felhasználóbarát.