X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Pizzeria program - Éttermi szoftver

PIzzéria, webshop, házhozszállítás szoftver

Önnek működik üzletében házhoz szállítás vagy szeretne a pizzéria szoftver segítségével még több vendéget szerezni és megtartani, illetve magasabb forgalmat generálni?

A pizza rendelő szoftver ideális partner a többlépcsős telefonos és on-line rendeléseknél, a munkafolyamat felgyorsítására, a borítékolható számos hibalehetőség maximális kiküszöbölésére. Jelentős plusz forgalom realizálható az interneten keresztül érkező eladásokból, amit plusz munkaerő alkalmazása nélkül, már meglévő weboldalán keresztül, plusz fejlesztés nélkül érhet el. A többlépcsős telefonos és on-line rendelés során borítékolható számos hibalehetőség ellenszere. eSystem rendszerhez kifejlesztett pizza-webshop rendszert bármilyen profillal rendelkező vendéglátó egység pár kattintással azonnal használatba veheti köszönhetően rugalmas skálázhatóságának. Pizzéria szoftver speciális kiegészítőkkel - pizza méret választó, egyedi pizza összeállítás - még vonzóbbá válik vendégei számára.

Törzsvendégkezelés; kövesse leghűségesebb vendégei fogyasztását majd jutalmazza őket egyedi kedvezményekkel. Fogyasztás ösztönző akciókkal, névre szóló mágneskártyával, vagy akár üzlete saját folyószámlájával tegye vendégeit Törzsvendéggé. Supershop pontgyűjtés; szoftverünk lehetőséget ad automatikusan a pontok gyűjtésére, melyek be is válthatók az ön üzletében

Net Pincér - Pizza webshop Netpincér összekötés; Örömmel értesítünk minden meglévő és leendő ügyfelünket, hogy a netpincér tovább fejlesztette szolgáltatását és weboldalát, amely során együtt dolgozva velünk, megalkottuk a teljesen automatizált Netpincér-E-system rendszert. Mostantól az önök üzletében a Netpincér-en keresztül érkezett rendeléseket is automatikusan kezeli és továbbítja rendszerünk a megfelelő helyre, magyarul szoftverünkben leütésre kerül a rendelés, minden ahhoz szükséges adattal és már nyomtatódik is szakácsunknál a blokk, igény szerint dobozra ragasztható matrica a címmel stb., illetve igény szerint az összesítő blokk.

Web shop modul; Teljes összeköttetés szoftverünk és az önök webshop-ja között. Automatizált rendelés fogadás és feldolgozás. Mostantól diszpécser nélkül kezeli rendszerünk a beérkezett rendeléseket, amelyek web-áruházunkon keresztül érkeznek, az ételek automatikus nyomtatása konyhai blokknyomtatóra. És ezzel még nincs vége a jó híreknek! Amennyiben felveszünk egy új terméket szoftverünkbe, az azonnal rendelhetővé válik a web-áruházunkban is. Levesszük a válláról a terhet arról nem is beszélve, hogy akár több alkalmazott fizetését és járulékait is meg tudjuk spórolni.

Demo webshop

Rólunk mondták
  • Bocadillo Astoria

    Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

    Nagyon rugalmasak, barmikor...

  • Káli Art Inn

    Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható...

Kérje árajánlatunkat most!
Termékeink

További rendszereink