X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Főoldal-mod

Gyorséttermi

Az eSystem Gyorséttermi Vevőkijelző lehetőséget nyújt gyorséttermek számára, hogy a rendelésfelvételt követően várakozó...

Tovább>

eSystem és

Túl hosszú ideig tart a standolás? Mércézés közben gyakori a félreöntés? Mi már megtaláltuk a megoldást!

Tovább>

eSystem Franchise rendszer

Egy központi adatbázissal, egy rendszeren belül kezelheti összes franchise üzletét, vagy a saját termékek gyártását végző üzemet is!

Tovább>

Éttermi és vendéglátó ipari rendszerek

ÉTTERMI SZOFTVER

Az Éttermi és Vendéglátó szoftver biztosítja az éttermek, meleg konyhás üzletek teljes körű elszámoltatását és raktárkészletének nyilvántartását kezelését.
Éttermi programunk segítségével, időt és pénzt takaríthat meg növelheti üzlete hatékonyságát, ezzel párhuzamosan bevétel növekedést érhet el.
Tovább >

KÁVÉZÓ SZOFTVER

Kávézó szoftverünk segítségével nyomon követheti az üzletében felhasznált minden gramm kávé vagy épp szirup fogyását. Az ármanipulációt teljes egészében kiküszöbölve akár 100 féle kávé nyilvántartására is alkalmas. Nem szükséges hozzá előzetes számítógépes ismeret, 5 perc betanulás elgendő!
Tovább >

GYORSÉTTERMI SZOFTVER

Leegyszerűsített, könnyen áttekinthető és átfogó menükezelés. Ez a vendéglátó program remek megoldás a nem Á lacarte rendszerben működő vendéglátóhelyek számára. Supershop pontgyűjtés és törzsvendégkezelés. Mindez érintőképernyőn és percek alatt elsajátítható szoftverkezelés.
Tovább >

DISCO-RENDEZVÉNY SZOFTVER

Rendszerünkkel kitelepült szórakozóhelyek, klubok elszámoltatását tesszük pofonegyszerűvé. Használata módot ad a készpénzmentes értékesítésre, ezzel nullára csökken az elszámoláskori hibalehetőség. Segítségével könnyen követhetővé válik a koktélok összetevőinek alapanyagmozgása.
Tovább >

Pizzéria, web shop, söröző rendszerek

PIZZÉRIA, WEBSHOP HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SZOFTVER

A többlépcsőben lezajló on-line és telefonos rendelés során bekövetkező számos hibalehetőség kiküszöbölhető a szoftver segítségével. Pontos stand és elszámoltatás. A bárok, sörözők megbízható partnere. Könnyű ellenőrizhetőséget biztosít, nem a kiadott mennyiség felszorzását, hanem a kiszámlázott, és kiegyenlített tételek elszámolását kapjuk eredményül.
Tovább >

SÖRÖZÖ SZOFTVER

A pontos stand és elszámoltatás nélkülözhetetlen eszköze a pultos kiszolgálásban. Precíz részletes lekérdezés a stand és borravaló elszámoltatásában akár időszakosan, nyereség és készlet tekintetében egyaránt. Ez a vendéglátó program törzsvásárlói adatok, kedvezmények hatékony kezelésére is alkalmas. Az időszakos akciók automatizálhatók a segítségével pl. Torkos csütörtök, Arany péntek. Standoláshoz nem manipulálható digitális mérleg!
Tovább >

PDA, Digitális standolás, Törzsvendég rendszer, Távoli elérés

MOBIL PINCÉR TERMINÁL

Minden okos telefonon, pda-n alkalmazható platform független rendszer.
Közvetlen online kapcsolat a vendéglátó rendszerrel. Gördülékeny rendelésfelvétel és könnyű korrigálási lehetőség. Nagy területen elhelyezkedő, szabadtéri vendéglátóhely esetén is ideális. Hatékony és gyors kiszolgálás, kisebb létszámú személyzettel!
Tovább >

DIGITÁLIS STANDOLÁS

Forradalmi újítás a vendéglátóiparban, a pontos és gyors standolásért!
Automatikus raktárkészlet kezelés. A számítógép vonalkód leolvasóval és digitális mérleggel van összeköttetésben, ezzel módot ad arra, hogy a bontott üveg tartalmát, másodpercek altt megvizsgáljuk ital standoló vagy mérőüveg használata nélkül.
Tovább >

TÁVOLI ELÉRÉS

Éttermét a világ bármely pontjáról irányíthatja, teljes diszkréciót élvezve! Az Ön személyes jelenléte nélkül olajozottan és megbízhatóan működhet üzlete a világ bármely részén tartózkodik is éppen vendéglátó programunk segítségével! Élvezze a vendéglátó szoftver nyújtotta szabadságot és spóroljon a segítségével idejével, pénzével és energiájával
Tovább >

TÖRZSVENDÉG-RENDSZER

Törzsvendégei érezzék magukat különlegesnek: egyedi, névre szóló VIP mágneskártyát biztosíthat számukra. Az egyenleg bármikor feltölthető, "Supershop" pontgyűjtési illetve ajándékozási lehetőség az éttermi rendszerben. Rugalmas adatkezelés, pontos statisztika a hatékony marketinghez, akciók indításához. Miért ne lehetne minden vendége Törzsvendég!
Tovább >

 

 

VEGYE KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST!
ESYSTEM ÉTTERMI SZOFTVER

Éttermi szoftverünk segítségével, olyan asztaltérkép létrehozására vagyunk képesek, amely a legjobban tükrözi üzlete valós kinézetét. Legyen szó: étteremről, sörözőről, kávézóról, bowling vagy biliárd szalonról.

Az érintőképernyős vendéglátós szoftver élethű asztaltérképe csökkenti a félreterhelések kockázatát, illetve az új vagy beugrós kollégák betanulási idejét is lerövidíti.

Lépjen velünk kapcsolatba!
Éttermi programunkban lehetősége van virtuális személyzeti, illetve reprezentációs asztal létrehozására is. Ezeket előre meghatározott módon, az üzlet szabályaihoz igazodva lehet beállítani, így a terhelések automatikusan kedvezménnyel, beszerzési áron, vagy csak készlet levonással terhelődnek.
A szoftverben törzsvendég felületünk egy pörgős napon sem rabolja idejét, hiszen két kattintással, vagy akár törzsvendég kártyával is hozzárendelhetjük a sűrűn visszajáró vendégeinket az aktuális asztalukhoz, így biztosítva nekik kedvezményt vagy egyéb juttatásokat.
Ha valaki az egyedi tervezésű logóval ellátott klasszikus plasztik kártyás pontgyűjtést, kedvezményt, vagy a levásárolható összeg feltöltést preferálja, szintén megtalálja számításait vendéglátószoftverünkben.

EGYSZERŰBB, MINT AZ EGYSZER EGY!
ESYSTEM RENDELÉSFELVÉTEL

A rendelésfelvételt átlátható és könnyen megtanulható felületen végezhetjük. Mint ahogy a szoftver más területein, itt is egy egyszerű logikai sorrend felállítására törekedtünk.

Először termékcsoportot választunk középről, mint például kávék majd jobb oldalról a termékek listájából választhatjuk ki a terméket, amit a vendégeink rendeltek. A vendéglátó rendszerbe tetszőleges mennyiségű előre felvett megjegyzést menthetünk (például: kettétálalva) de írhatunk eseti üzeneteket is rendeléseink mellé (például: + jéggel citrommal)
Elküldött rontott rendelés esetén kétféleképpen stornózhatunk: ha már elkészült a termék és a vendég visszamondta, akkor az alapanyag automatikusan selejtezésre kerül, így biztosítva a pontos elszámolást, ellenkező esetben a rendelés felvevő program az érintett alapanyagokat visszahelyezi a raktárkészletbe. 
Bal oldalon látható az összesített rendelésünk, amit most még szabadon törölhetünk, javíthatunk mielőtt még a küldés gomb segítségével a blokknyomtatók kinyomtatnák azokat a megfelelő pultban/konyhán.

LÁSSA ÁT NAPI TEENDŐIT!
BEVÉTELEZÉS, ÁTVÉTELEZÉS, LELTÁR, ... EGY MENÜPONTBAN

Ha már feljebb a készletezést említettük ejtsünk pár szót a napi feladatokról, mint bevételezés, átvételezés, leltár, termék és alapanyag selejtezés, göngyöleg, visszáru kezelés.

Vendéglátó programunkban, ezeket a funkciókat mind egy menüpont alá rendeztük. Úgy terveztük meg ezeket a munkafelületeket, hogy ne kelljen elhagyni az aktuális ablakot ha esetleg megakadnánk, például olyan esetben mikor bevételezésnél az alapanyag még nem szerepel az adatbázisunkban. Ilyenkor az „Új Alapanyag” gombra kattintva rögzíthetjük az új törzsadatot, majd zavartalanul folytathatjuk az aktuális munkánkat. Éttermi szoftverünket úgy alakítottuk ki, hogy ne legyen olyan ok, amiért a munkát egy törzsadat miatti megszakítást követően előlről kelljen kezdeni. Ez a fent említett összes napi feladatnál hasonlóan működik.

Munkafolyamatainkról a vendéglátó rendszer automatikusan elismervényt vagy bizonylatot generál, amit elmenthetünk magunknak vagy egy gombnyomással akár ki is nyomtathatjuk.


Lépjen velünk kapcsolatba!

JELSZÓ: KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG!
PÉNZÜGYEI ÁTLÁTHATÓAK, EGYSZERŰEN KÖVETHETŐEK

Minden tulajdonos számára fontos, hogy üzlete költséghatékonyan működjön. Ebben áll rendelkezésére a lekérdezések széles palettája. A rendszer kimutatásait két nagy csoportra szedtük szét, pénzügyi és raktárkészlet lekérdezésekre. Minden lekérdezés menthető pdf formátumban és kiexportálható excel táblázatba, amivel aztán szabadon további kimutatásokat lehet csinálni.

Ezen kívül a legtöbb lekérdezést automatikusan diagramm formában is megjelenítjük a vizuális átláthatóság érdekében. Amit még fontos megemlíteni, hogy az eSystem vendéglátóprogramban lévő statisztikák percre pontosan állíthatók, így például egy alkalmazottak szerinti pénzforgalmi jelentés lehívását is tudjuk korlátozni egy imént fizetett asztalra.

TIPP:
Alkalmazottaink között házi értékesítési versenyeket is kiírhatunk, amit aztán egy lekérdezéssel
könnyen nyomon tudunk követni.

MINDEN ELEMÉBEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ
A SZOFTVER IGAZODIK A VENDÉGLÁTÓEGYSÉGEKHEZ, NEM A VENDÉGLÁTÓS A SZOFTVERHEZ!

Az éttermi számítógépes program tervezésekor fontos volt számunkra, hogy a tulajdonos könnyen testre szabhassa, hogy melyik felhasználó milyen jogkörrel rendelkezzen a rendszeren belül, illetve mibe enged belelátást. Azok a funkciók, melyekre nem kapott jogot a user, láthatatlanná válnak a belépést követően. Az alkalmazottak kóddal vagy kártyával is bejelentkezhetnek a szoftverbe, mindkét verzió gyors és biztonságos.

Vendégeink elégedett távozását szolgálja a számla kialakítása is, amit a fejlécen a vendéglátó egység egyedi logojával látunk el. A tételek megjelenítése a számlán lehet összesített vagy időrendben felütött tételes formátumú, ez szabadon választható és bármikor állítható.

Vendéglátóipari szoftverünkben számos további egyedi beállítás érhető el, melyek segítségével teljes mértékben testre szabhatja azt.


Lépjen velünk kapcsolatba!