X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

SPP-R300 Bixolon

A Bixolon SPP-R300-as modelljét a mobil nyomtatási igénnyel rendelkező vállalkozások számára ajánljuk. A készülék nyolc órán át is üzemeltethető folyamatosan akkumulátorról, és akár egy kézzel is könnyedén kezelhető.
 
A hordozható blokk- és címkenyomtató a hasonló készülékeknél lényegesen nagyobb, 100 milliméter/másodperces sebességgel készíti el a dokumentumokat, melyeken hagyományos és 2D vonalkódokat egyaránt meg tud jeleníteni. A készülék papírtároló része egyetlen gombnyomással nyitható, a tekercsek könnyedén cserélhetőek benne.
 
A SPP-R300-as félkörben elhelyezett, változó fényű LED izzók segítségével tájékoztatja a felhasználóit a papír kifogyásáról, az akkumulátorainak aktuális állapotáról, és a kapcsolódó eszközökről. A készülék a Windows hetes és legtöbb korábbi verziójával kompatibilis, számítógépekkel, adathordozókkal és más hordozható eszközökkel WLAN interfész segítségével kapcsolható össze.
 
A Bixolon gumírozott borítással és megerősített vázzal felszerelt, mégis divatos külsejű és könnyű, hordozható nyomtatójának a tartósságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még akkor is üzemképes marad, ha egyméteres magasságból, többször egymás után leejtik.
 
 
 

JELLEMZŐK
 
  • 100 mm/s nyomtatási sebesség 203 dpi-s felbontás
  • Média: 76 mm papírszélesség
  • A legtöbb 1 és 2 dimenziós vonalkód típus támogatása
  • WLAN interfész
  • Állapotjelzés változó fényű LED izzókkal
  • A Windows hetes és korábbi verzióinak a támogatása
Az eszköz összekapcsolható különböző vendéglátós szoftverekkel.