X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Éttermi és vendéglátó ipari rendszerek

Éttermi szoftver

Az Éttermi és Vendéglátó program megoldja az éttermek, meleg konyhás üzletek teljes körű elszámoltatását, raktárkészletének kezelését.
Spóroljon időt és pénzt éttermi szoftverünk segítségével, órák helyett mindössze percek alatt hatékonyan elvégezheti feladatait.

Tovább >

Kávézó szoftver

Kövesse nyomon receptúra segítségével minden gramm kávé vagy épp szirup fogyását. Számlálókezelőnk szinkronban a darálóval akár 100 féle kávét kezelésére is alkalmas, ármanipuláció kiküszöbölve. Számítógépes ismeret nélkül, 5 perc betanulás után használható!

Tovább >

Gyorséttermi szoftver

A nem á la carte rendszerben működő vendéglátóhelyek megoldása. Leegyszerűsített, átfogó menükezelés. Törzsvendégkezelés, kupon, Supershop pontgyűjtés és mindössze 5 perc betanulási idő a szoftver kezeléséhez! Mindezt érintőképernyőn.

Tovább >

Diszkó-rendezvény szoftver

Rendszerünket szórakozóhelyek, klubok, kitelepülések elszámoltatásának a megkönnyítésére hoztuk létre. Használatával lehetőség nyílik a készpénzmentes értékesítésre, amivel nullára csökkenthető az elszámoláskori hibalehetőség. Kiválóan kezeli a koktélok összetevőinek alapanyagmozgását.

Tovább >

Esystem számítógép alapú online pénztárgép

Egyszerű kezelhetőség, modern megjelenés és a törvényi előírásoknak való teljeskörű megfelelés összpontosul az eSystem számítógép alapú, online pénztárgépében, amely

  • összeköthető a készletnyilvántartó programmal,  
  • azonnal nyugtát nyomtat a vendégek számára,
  • mivel nincs szükség különálló pénztárgépre,
  • gyors, így segítségével időt takarítunk meg!
Tovább >

Pizzéria, web shop, söröző rendszerek

Pizzéria, webshop házhozszállítás szoftver

A többlépcsős telefonos és on-line rendelés során bekövetkező számos hibalehetőség kiküszöbölése a pontos stand és elszámoltatás érdekében. A sörözők, bárok megbízható partnere. Pontos, könnyen ellenőrizhető standolás, amely nem a kiadott mennyiség felszorzása, hanem a kiszámlázott, és kiegyenlített tételek elszámolását jelenti.

Tovább >

Söröző szoftver

Pultos kiszolgáláshoz a pontos stand és elszámoltatás érdekében. Precíz stand és borravaló elszámoltatás, részletes lekérdezés akár időszakosan, a készlet és nyereség tekintetében is kedvezmények, törzsvásárlói adatok hatékony kezelése, időszakos akciók automatizált kezelése pl. Arany péntek, Torkos csütörtök. Standoláshoz nem manipulálható digitális mérleg!

Tovább >

PDA, Digitális standolás, Törzsvendég rendszer, Távoli elérés

Mobil pincér program

Platform független, azaz minden okos telefonon, pda-n alkalmazható, böngészőn keresztül.
Gyors rendelésfelvétel és korrigálási lehetőség, akár nagy területen elhelyezkedő szabadtéri vendéglátóhely esetén is. Kevesebb alkalmazottal, hatékonyabb kiszolgálást!

Tovább >

Digitális standolás

Újdonság a vendéglátóiparban, a gyors és pontos standolásért!
A szoftver automatikusan kezeli raktárkészletünket. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött számítógép, néhány másodperc alatt megmutatja a bontott üveg tartalmát, mérőüveg vagy italstandoló használata nélkül.

Tovább >

Távoli elérés

Irányítsa éttermét a világ bármely pontjáról, bármikor, akár a kíváncsi szemek elől rejtve! Ahhoz, hogy az alapvető pontosságról egyáltalán beszélni tudjunk, mindenképp személyes jelenlétre van szükség üzletünkben, ami sokszor szinte lehetetlen. Használja rendszerét bárhol is van, spóroljon időt, pénzt és energiát üzlete, és a saját maga javára.

Tovább >

Törzsvendég-rendszer

Érezze vendége megkülönböztetve magát Törzsvendég programjával! Egyedi, névre szóló VIP mágneskártya, feltölthető egyenleg, "Supershop" pontgyűjtés, ajándékozási lehetőségek. Statisztika, rugalmas adatkezelés a hatékony marketinghez, akciókhoz. Legyen minden vendége Törzsvendég!

Tovább >

Getdrink

Az árak gyors változása a kiszámíthatatlan piaci helyzetben nehézséget jelenthet. Az GetDrink online étlapja megoldást kínál, segítségével gyorsan és költséghatékonyan frissítheted étlapodat.

Tovább >