X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Bizonyára Ön is találkozott már a Revolut hirdetéseivel, hiszen egy erőteljes kampány keretén belül egy ideje már hazánkban is jelen van a pénzügyi vállalkozás. 
De miben rejlik a Revolut sikere?

A Revolut térhódítása

 

Bizonyára Ön is találkozott már a Revolut hirdetéseivel, hiszen egy erőteljes kampány keretén belül egy ideje már hazánkban is jelen van a pénzügyi vállalkozás.

De miben rejlik a Revolut sikere?

A Revolut kihasználja a modern kor egyik sajátosságát, mégpedig azt, hogy az utazások ma már mindenki számára elérhetők, így évente többször nyaralunk, telelünk és utazunk szerte a világon. Ezt megragadva, a Revolut elsőszámú előnyeként hirdeti, hogy szemben a hazai bankokkal, nem számol fel díjat, ha külföldön fizetünk a bankkártyánkkal vagy külföldre utalunk pénzt. Ezen felül kedvező átváltási árfolyamot biztosít a legtöbb devizára.

Szintén előnyei közé tartozik, hogy nincs sorbanállás, nincs várakozás, ha szeretnénk számlát nyitni. Néhány perc alatt létrehozhatjuk számlánkat fejlett azonosítási rendszerének köszönhetően. Nincs más dolgunk, mint letölteni okostelefonunkra a Revolut alkalmazását és követni az ott megjelölt lépéseket.

Az alkalmazás segítségével nem csak számlát nyithatunk, de költségnyilvántartó programként funkcionálva nyomon követhetjük kiadásainkat és bevételeinket, amelyeket kategóriákra bontva könnyedén áttekinthetünk.

A Revolut alkalmazása rendkívül felhasználóbarát és áttekinthető, amely a legtöbb hazai bank pénzügyi szoftveréhez viszonyítva nagyon modern hatást kelt.

Külföldön a fókusz

Mint említettük, a Revolut a külföldre utazókat célozza meg elsősorban, azaz majdnem mindenkit. Az ígéreteiben megfogalmazottakat be is tartja, hiszen pénzügyi programja lehetővé teszi, hogy 150 pénznemben utalhassunk pénzt külföldre és 0,5%-os díjat is csak akkor számít fel, ha 1 850 000 Ft fölött utalunk az adott hónapban. A külföldi pénzfelvétel esetén 75 000 Ft alatt ingyenes pénzfelvételt biztosít, afölött pedig 2%-os díjat számít fel a költségek fedezésére.

Mint valamirevaló pénzügyi szolgáltatónál, a Revolut-nál is köthetünk biztosítást, amelynek előnyeit már £ 1,00 ellenében is élvezhetjük.

A Revolut pénzügyi programja segítségével könnyedén befagyaszthatjuk és feloldhatjuk a bankkártyánkat, ha eltűnik, de később mégis megtaláljuk, ha viszont valóban nyoma veszett, akkor újat is igényelhetünk a pénzügyi alkalmazás segítségével. A bankkártya biztonságban tartásához helyalapú szolgáltatást is bekapcsolhatunk, így amikor nem ott használják a kártyát, ahol tartózkodunk, értesítést küld a rendszer és automatikusan megakadályozza a tranzakciókat.

A Revolut pénzügyi szoftvere számos előnyt tartogat, nem csoda, hogy világszerte több mint 8 millió ügyfél voksolt a modern, minden igényünket kielégítő pénzügyi szolgáltatóra.

 

Ha profi, teljeskörű elszámolásra alkalmas, diszkrét cash-flow szoftvert keres, akkor jó helyen jár. Kattintson IDE és próbálja ki díjmentesen pénzügyi programunkat!