X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az egyik kereskedelmi csatorna új gasztro műsora, a Séfek séfe a nagy siker hatására, elindítja a második évadot is, melyre jelentkezni még lehet a csatorna oldalán. A műsorba amatőrök és profik is bátran nevezhetnek, hisz mindenki egyforma eséllyel indul, hogy elnyerje a ’Séfek séfe’ címet, valamint a velejáró egyéb nyereményeket.

A versenyzőknek napról napra be kell bizonyítaniuk, hogy helyük van a konyhában. A válogatóban a jelentkezőknek 1 óra alatt kell elkészíteniük az általuk választott ételt, ami alapján a háromtagú zsűri kiválasztja a továbbjutókat. Itt nem számít ki honnan jött, mennyire tapasztalt, hisz, hogy ki jut tovább, csak az dönti el, hogy elég jó-e az elkészített étel. Ezek után különböző feladatok elé állítják őket, ami alapján a három zsűri kiválasztja, azt a 6 főt, akikkel dolgozni szeretnének. Így kerül ki a 18 továbbjutó.  Minden adásban egy csapat és egy egyéni feladat van. Az egyéni kihívásoknál is a zsűrik „vakon” döntenek (nem tudják melyik ételt, melyik versenyző készítette), így lehetséges, hogy saját csapatuk tagját ejtik ki. Az elődöntőbe 6, míg a döntőbe a három legjobb versenyző jut. Talán a döntő a legizgalmasabb rész a verseny során, ahol már a legjobbak küzdenek meg egymással. Két óra alatt kell egy háromfogásos menüt tálalniuk, amihez két volt csapattársuktól kapnak segítséget.

Az első évad nyertese, Tatai Róbert is nagy küzdelem árán érte el az első helyezést. A nézők az első résztől kezdve szoríthatnak kedvenc versenyzőinek és végigizgulhatják a jobbnál jobb feladatokkal való megküzdést. A következő évad is tele lesz izgalmakkal és meglepetésekkel. Mi már nagyon várjuk.