X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Szórakozóhely illetve rendezvény szoftver
Vendéglátós szoftver - Koktél ikon

Szórakoztató illetve rendezvény szoftver

A gyorséttermi változat „italos” változata ez a vendéglátós szoftver, ahol a gyors rendelésfelvitel az első számú szempont. Érintőképernyős felületen dolgoznak a pultosok a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében.

A kedvezmények kezelése mágneskártyás azonosítással történik. A zárás utáni összehasonlító leltárt/standot/ digitális mérlegen és y sörhordó mérlegen végezzük, ami biztosítja a pontos elszámolást és kizárja a visszaéléseket. A bevételezés irodai terminálon történik alap esetben a készletek feltöltése, korrekciója. Táv-kliens segítségével a tulajdonos, vagy az üzletvezető a világ bármely pontjáról betekinthet a lekérdezésekbe, raktárkészletbe.
Amennyiben van szórakozóhelyén asztalnál kiszolgálás, javasoljuk a Mobilpincér alkalmazásunk használatát, ahol felszolgáló egy mobil eszköz segítségével tudja leadni már az asztaltól a pultoknak, mixernek a megrendeléseket, ezzel nagyon felgyorsítva a kiszolgálás idejét.

Van lehetőség készpénzmentes fizetésre is, ha vendégeink előre feltöltött egyenleggel érkeznek a mágneskártyájukon, így a visszaadás, pénzelvétel idejét is meg tudjuk spórolni arról nem is beszélve, hogy a „digitális pénzt” nem lehet zsebre tenni.

További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT MOST!
Rólunk mondták
  • Bocadillo Astoria

    Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

    Nagyon rugalmasak, barmikor...

  • Káli Art Inn

    Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható...

Gyorsabb leltár, gyorsabb kiszolgálás
Termékeink

További rendszereink