X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
éttermi szoftver

eSystem gyorséttermi szoftver

Az eSystem Gyorséttermi szoftver az úgynevezett pultos, vagy önkiszolgáló vendéglátóhelyek elszámoltatásának a mestere. Kialakítását és funkcióit a gyorsaság és pontosság nevében terveztük meg. Használatát bármely gyorsétteremnek vagy gyorsétterem láncnak bátran ajánljuk.

Másrészről a gyorséttermi vevőkijelző rendszer segítségével visszajelzéseket kaphatunk a vevőktől a kiszolgálás minőségéről, vagy bármely más számunkra fontos kérdésről. A vevőknek szánt kérdések egyedileg megfogalmazhatóak. Az értékeléseket a gyorséttermi szoftver összegyűjti és részletes statisztikákat készít, így pár kattintással megtudhatjuk, hogy mit gondolnak vendégeink az üzletpolitikánkról, termékeinkről, akcióinkról, stb.

Amikor rendelésfelvétel épp nem történik, a vevőkijelzők akkor is aktívak. Ilyenkor egyedi reklámokat jelenítünk meg a gyorséttermi vevőkijelzőkön, melyek lehetnek saját célúak (akciók, újdonságok bemutatása, stb.), szólhatnak a társadalmi felelősségvállalásból kivett szerepünkről (milyen alapítványokat támogatunk, stb.), vagy akár partnercégekkel is megegyezhetünk, reklámfelületet biztosítva számukra, melyekből különböző előnyök, vagy akár extra bevétel is származhat.


Nyíl - Vendéglátós szoftverek

További rendszereink