X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
felso-slider
097
098
096
099
095
100
101
102
103
104
on-ettermenek-neve


Gyorséttermi vevőkijelző


Szállítás

Kijelző mérettől független megjelenés

Az eSystem Gyorséttermi Vevőkijelző lehetőséget nyújt gyorséttermek számára, hogy a rendelésfelvételt követően várakozó vendégeiket értesítsék, ha elkészült a rendelés. A vevőkijelzős éttermi szoftver futhat monitoron vagy akár nagyképernyős TV-n is, az eszközhasználat opcionális és van lehetőség reklámok, akciók megjelenítésére is.

 

Szállítás

Esystem integráció

Az eSystem Vevőkijelző éttermi program az eSystem Vendéglátószoftverrel összhangban működik. A rendelésfelvételt követően a konyhai nyomtatóra megérkezik a rendelés, melyet vonalkóddal azonosítunk. Miután a szakács elkészítette az ételt, a rendelési blokk vonalkódját egy vonalkód olvasó segítségével beolvassa a szakács, aminek következtében a rendelés sorszáma megjelenik a vevőkijelzőn, jelezvén a vendégnek, hogy rendelése elkészült és átvehető. A vevőkijelzőn a legutóbbi sorszámok láthatóak, a legfrissebb mindig látványosan kiemelve. Az új sorszám megjelenését opcionálisan hangjelzés is kísérheti.

 

Szállítás

Egyedi, testre szabható design

A vevőkijelző design egyedileg állítható, az étterem arculatához igazítható. Holtidőszakokban, mikor sorszám megjelenítésre nincs szükség, a vevőkijelzőn egyedi reklámokat futtathatunk az étteremről, újdonságokról, akciókról, kedvezményekről vagy bármi másról.


webshop

Hol a leghasznosabb?

Az eSystem Vevőkijelző vendéglátó program kiválóan alkalmazható gyorséttermekben, ún. Street Food étkezdékben és minden olyan vendéglátóegységben, ahol nem A’la Carte kiszolgálás történik, de az ételeket rendelésre, frissen készítik.

 


Amennyiben további információra lenne szüksége az eSystem Kamerarendszerrel kapcsolatban, keressen minket bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a … telefonszámon. Budapest belvárosában található bemutatótermünkben akár meg is tekintheti szoftvereinket működés közben, előzetes időpont egyeztetést követően.