X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

POSIFLEX KS-6715

POS terminál - Vendéglátó program
POSIFLEX KS-6715
 
A KS 6715 a Posiflex legkedvezőbb árú 15 colos monitorral felszerelt érintőképernyős számítógépe. A strapabíró kialakítású, ventilátor nélküli terminál optimális megoldást jelent az éttermek és az üzletek többsége számára, mivel…
 
Azonnal reagál az érintésre
 
Az 1.6 GHz órajelű Via Nano processzorral és nagyméretű, rezisztív érintőképernyővel felszerelt készüléken a legtöbb népszerű POS-szoftver gyorsan fut és könnyen kezelhető.
 
Gazdaságos
 
A KS 6715 központi egységének a hűtését ventilátor nélküli technológia biztosítja. A különleges kialakításnak, és a Posiflex által szabadalmaztatott hőelvezető tulajdonságokkal bíró alumínium háznak köszönhetően a készülék kevesebb energiát használ fel és halkabban dolgozik a hagyományos számítógépeknél.
 
Ellenálló
 
A Posiflex érintőképernyős terminálját forgalmas üzletek és vendéglátóhelyek számára tervezték. A KS 6715 kevés mozgó alkatrészt tartalmaz és strapabíró kialakítású, a várható élettartama ezért, még intenzív használat mellett is kimagasló.

Éttermi számlázó programunkkal és különböző vendéglátós szoftverekkel összekapcsolhatja a készüléket, az egyszerűbb, gyorsabb kiszolgálás és fizetés érdekében.