X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

POSIFLEX KS-7212

POS terminál - Vendéglátós szoftver
A KS 7212 egy könnyen kezelhető és nagy tudású érintőképernyős számítógép. Az értékesítést segítő eszközökre specializálódott Posiflex legújabb, ventilátor nélküli terminálja még a legnagyobb forgalmú eladóhelyeken is megkönnyíti a vásárlók kiszolgálását, mivel…
 
Nagy sebességgel dolgozik
 
A terminál kétmagos 1.8 GHZ órajelű processzora alkalmas az összes népszerű kereskedelmi program gyors és akadálymentes futtatására.
 
Halk
 
A KS 7212 egy ventillátormentes kialakítású POS terminál. A különleges felépítés jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és csendessé teszi a készüléket, melynek alumínium burkolata megsokszorozza a hűtés hatékonyságát.
 
Kis helyen is elfér
 
A terminál 12 colos rezisztív érintőképernyője jól olvashatóan és élénk színekkel jeleníti meg az alkalmazásokat. A falra szerelve is használható KS 7212-es mérete a legtöbb eladóhely számára ideális: a terminál kis helyen is elfér, a kijelzőjén pedig könnyedén kezelhető a kereskedelmi programok többsége.
 
Elpusztíthatatlan
 
A Posiflex név garanciát jelent a tartósságra. A strapabíró kialakítású KS-7112 várható élettartama pedig, a tajvani cég többi termináljához hasonlóan kimagasló. Ez a készülék hosszú éveken keresztül megbízható társa lesz az értékesítésben.

Éttermi számlázó programunkkal és különböző vendéglátós szoftverekkel összekapcsolhatja a készüléket, az egyszerűbb, gyorsabb kiszolgálás és fizetés érdekében.