X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Kávézó szoftver

A kávézói vendéglátó szoftverrel egyszerre oldottuk meg a leegyszerűsített kezelést és akár 100 különféle receptúrával rendelkező kávé pontos elszámoltatását. Nagy figyelmet fordítottunk az akciók kezelésére a borravaló és az összes fizetési mód vegyes használatára.

Éttermi számítógépes rendszerünk nagy segítség lehet továbbá abban is, hogy törzsvendégeink egy mágneskártyával tudják érvényesíteni kedvezményüket, ugyan erre a kártyára gyűjthetnek pontokat is, valamint erre a kártyára fel is tölthetnek előre pénzt, amivel fizethetnek készpénzmentesen. 
Törzsvendég rendszerünkhöz is fejlesztettünk egy email küldő modult, amely kérés esetén elküldi a vendég mail címére az adott számlaegyenleget, így könnyebben nyomon tudja követni vendégünk a fogyasztásait.

Gyorsabb, pontosabb leltár Digitális mérleggel tudjuk elvégezni az összehasonlító leltárt, azaz standot, amelyet az italok fajsúlyából és az üvegek súlyából számolunk. Egy átlagos kávézó esetén az eddigi 1-1,5 órás leltárt, standot 15-20 perc alatt tudjuk elvégezni méghozzá 0,1 cl –es pontossággal! 


További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

Kérje árajánlatunkat most!

Részletesen a funkcióról

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

... mit tud a szoftver?


 

Nyíl - Vendéglátós szoftverek

További rendszereink