X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Kávézó szoftver - Étterem program
Kávézó - Éttermi program

Kávézó szoftver

A kávézói vendéglátó szoftverrel egyszerre oldottuk meg a leegyszerűsített kezelést és akár 100 különféle receptúrával rendelkező kávé pontos elszámoltatását. Nagy figyelmet fordítottunk az akciók kezelésére a borravaló és az összes fizetési mód vegyes használatára.

Éttermi számítógépes rendszerünk nagy segítség lehet továbbá abban is, hogy törzsvendégeink egy mágneskártyával tudják érvényesíteni kedvezményüket, ugyan erre a kártyára gyűjthetnek pontokat is, valamint erre a kártyára fel is tölthetnek előre pénzt, amivel fizethetnek készpénzmentesen. 
Törzsvendég rendszerünkhöz is fejlesztettünk egy email küldő modult, amely kérés esetén elküldi a vendég mail címére az adott számlaegyenleget, így könnyebben nyomon tudja követni vendégünk a fogyasztásait.

Gyorsabb, pontosabb leltár Digitális mérleggel tudjuk elvégezni az összehasonlító leltárt, azaz standot, amelyet az italok fajsúlyából és az üvegek súlyából számolunk. Egy átlagos kávézó esetén az eddigi 1-1,5 órás leltárt, standot 15-20 perc alatt tudjuk elvégezni méghozzá 0,1 cl –es pontossággal! 


További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.


 Termékeink

Részletesen a funkciókról

Szállítás

Kártyás beléptető rendszer alkalmazottaknak

Nincs szükség az állandó jelszómegadásra felhasználóváltáskor. Egy mágneskártyával / proximity kártyával sokat gyorsíthatunk a bejelentkezésen, hiszen ilyenkor csak egy kártyát kell lehúzni vagy hozzáérinteni a kártyaolvasóhoz. Az automatikus kijelentkezés bekapcsolását követően a program kijelentkezik, ha inaktivitást észlel, rákényszerítve ezzel az alkalmazottakat, hogy mindenki a saját kódjával dolgozzon, ezáltal a statisztikák teljesen pontosak lesznek.

 

Szállítás

Háziversenyek lebonyolítása speciális lekérdezéseink segítségével

Akár átlagbevétellel, teljes bevétellel, vagy termékértékesítéssel kapcsolatos háziversenyeket is kiírhatunk, amivel motiválhatjuk alkalmazottainkat a még jobb munkavégzésre, termékek ajánlására. A háziverseny eredményeit pár kattintás segítségével ellenőrizhetjük.

 

webshop

Összetett kedvezmény lehetőség

Programunkkal nem csupán a végszámlából tudunk kedvezményt számolni, de számos más kedvezménylehetőséget is alkalmazhatunk a minél optimálisabb profitrealizálás és vendégkezelés érdekében.


Szállítás

Borravaló kezelés vagy visszajáró kezelés

A fizetéskezelést többféleképpen is beállíthatjuk, attól függően, mi a célunk. Ha a borravalót is el akarjuk számoltatni, használhatjuk a borravaló kezelést, így a gép szerinti forgalom és a kassza között nem lehet eltérés. Ha alkalmazottaink még bizonytalanul kezelik a visszajárót fejben számolás esetén, akkor akár visszajáró kijelzést is beállíthatunk nekik. Ebben az esetben a szoftver nem kezeli a borravalót.

 

webshop

Gyorsfizetés funkció

Ezt a funkciót kifejezetten kávézó, disco és pub típusú ügyfeleink részére fejlesztettük. Amennyiben Ön is olyan forgalmat tudhat be üzletének, ami mellett már az éttermi rendszer használata (és ezáltal üzletének pontos elszámoltatása) önmagában kihívást jelent, akkor a gyorsfizetés funkciót Önnek találtuk ki. Ebben az esetben a fizetendő pontos összege automatikusan megjelenik a fizetőablakban, így a fizetés egy gombnyomással lezárható.

 

Szállítás

Részösszesítés funkció

Amennyiben üzlete számos törzsvendéggel rendelkezik, akik hetente/havonta csak egyszer fizetnek, a részösszesítés funkció Önök számára is hasznos lehet. Segítségével a törzsvendégasztalok tartalmát nem csak összesíteni, de részösszesíteni is lehetséges, tehát minden egyes fogyasztáskor csak az aktuálisan felütött tételekről nyomtathatunk összesítő blokkot. Amennyiben a vendég szeretné, emailben is megkaphatja rendelése részleteit, mely emaileket igény esetén az üzletvezetőnek / tulajdonosnak is továbbítja a szoftver, hogy a törzsvendégfogyasztással kapcsolatos esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek, s a törzsvendégkezelés az üzlet szempontjából is biztonságos legyen.

 

webshop

Minimum készlet és maximum készlet jelzése

…hogy a raktárkészlet mennyisége minden esetben optimális legyen.

Az alapanyagok minimum készletének beállításával megszűnnek a „vészrendelések”, hiszen a készletnyilvántartó program automatikusan jelzi, ha valamelyik alapanyag a minimum készlet alá csökkent. Sőt, akár bevásárló listát is egy kattintással nyomtathatunk vagy exportálhatunk a szoftverből.

A túl nagy készlet felhalmozására is hasonló megoldásunk van, hogy mindig csak annyi alapanyag álljon raktárában, amennyi feltétlenül szükséges.

 

Szállítás

Nemzetiség-statisztika lehetőség

Sok a külföldi vendége? Készítsen pontos statisztikát, s kövesse nyomon, hogy milyen nemzetiségekből tevődik össze vendégköre! Ez az információ az üzletpolitika és az étlap kialakításában is segítségére lehet, illetve nyomon követheti az esetleges változásokat is.

 

 

... mit tud a szoftver?

 

NYOMTATÁS BLOKKPAPÍRRA

Amennyiben nincs A4-es nyomtatója, de szeretné a standívet, a készletkorrekció eredményét és a záró papírokat kinyomtatni, megteheti blokknyomtatója segítségével.

TELJES MÉRTÉKŰ TULAJDONOSI KONTROLL, MELY NAPONTA CSUPÁN 5 PERCET VESZ IGÉNYBE

Lekérdezéseink felépítésének köszönhetően Önnek naponta csupán 5 percet kell rászánnia forgalma és alkalmazottai ellenőrzésére.

IDEGEN NYELVŰ VENDÉGBLOKK NYOMTATÁSI LEHETŐSÉG

Angol, német vagy olasz nyelvű blokkal is kedveskedhetünk külföldi vendégeinknek.

 

VEGYES FIZETTETÉS

Rendeléseit akár vegyesen is lefizettetheti, hiszen itt is az életet szimuláljuk. A vegyes fizetés bármilyen összetételben megengedett.

AZONNALI FIZETÉS KÉSZPÉNZZEL

Ön csak és kizárólag készpénzt fogad el üzletében? Használja az azonnali fizetés készpénzzel funkciónkat, hogy a fizettetések rögzítésével egyáltalán ne kelljen foglalkoznia.

RENDSZERES SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS

A szolgáltatásainkat időszakosan fejlesztjük, hogy minél stabilabb, gyorsabb és kényelmesebb felületet tudjunk biztosítani ügyfeleink számára.

Nyíl - Vendéglátós szoftverek

További rendszereink