X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Esystem ételkiszállítás szoftver

Szállítás

Házhozszállítás

Összetett házhozszállítás modulunk lehetőséget ad a dupla rögzítések elkerülésére, a gyors, pörgős, de teljeskörű kiszállítás kezelésre, hogy Ön bármikor, bármit ellenőrizhessen éttermével kapcsolatban akkor is, ha házhozszállítást is vállalnak. A megújult eSystem kiszállítás modul a lehetőségek tárháza!

 

Szállítás

Futárkezelés teljes elszámoltatással

A megújult eSystem kiszállítás modulban már a futárok teljes munkafolyamata lekövethető. A műszak felvételekor bejelentkeznek a rendszerbe, ekkor megadják az aznapi váltójukat, és már kezdhetik is a munkát. A rendelésekhez drag & drop módszerrel, egy pillanat alatt hozzárendelhető bármelyik futár, majd egy gombnyomással elindíthatjuk és beérkeztethetjük őket. A kijelentkezést megelőzően egy fizetőeszközökre lebontott, részletes elszámolásra kerül sor. A futárok munkavégzéséről részletes statisztikát készítünk.

 

Szállítás

Korlátlan vendég- és címkezelés

Rendszerünkben korlátlan vendég és cím rögzíthető! Telefonos rendelések felvételekor gyorskeresőnknek köszönhetően telefonszám, vagy akár név alapján egy pillanat alatt kikereshető bármely vendég akár egy több ezer címet tartalmazó adatbázisból is. Amennyiben nem a megszokott címre kéri a szállítást, az új cím rögzítését itt is elvégezhetjük.

 

webshop

Rendeléskezelés

Rögzítse rendeléseit gyorsan, egyszerűen érintőkijelző vagy billentyűzet módban! Állítsa be a kedvezményeket, akár egy évre előre. Jutalmazza törzsvendégeit pontokkal, vagy egyedi kedvezményekkel. Kibővült kedvezményrendszerünknek köszönhetően számtalan lehetőségből választhat. Nézze meg, hogy mi volt a vendég utolsó rendelése, ha hezitál, és segítse döntését. A rendelésekről pontos és részletes vendégstatisztika készül.
A rendelések rögzítését követően jelezzük, hogy az egyes rendelésfelvételek óta hány perc telt el, illetve egyedileg beállítható egy kritikus időkorlát, aminek leteltét villogással jelzi a szoftver, hogy biztosan időben szállítsunk!
A szállítás alatt lévő rendeléseknél szintén jelezzük, hogy mennyi ideje indult a futár, beérkezésüket pedig egyszerűen és gyorsan, egy gombnyomással rögzíthetjük.

 

Szállítás

Webshop összekapcsolás

Spóroljon egy diszpécsert! Amennyiben webshopunkat használja, Önnek nem lesz szüksége diszpécserre! A weben leadott rendelések ugyanis automatikusan beérkeznek szoftverébe, s fel is dolgozzuk azokat, hogy alkalmazottainak csak a kiszolgálással kelljen foglalkozniuk.
Építse fel saját, egyedi eSystem webshopját, és kezeljen mindent egy helyről, az eSystem vendéglátó szoftveren keresztül! Nincs szükség dupla rögzítésre és webfejlesztő segítségére ahhoz, hogy webshopját szinkronba hozza vendéglátószoftverével. A szoftverben rögzített új termékek és akciók automatikusan megjelennek a webshopon is, s azonnal rendelhetőek, amennyiben erre engedélyt adunk.

 
 

... és mit tud még?

 

 

KINTLÉVŐSÉG KEZELÉS

Folyamatosan nyomon követi kintlévőségeinket, rendszerezi kiadott számláinkat, díjbekérőinket, előleg számláinkat.

STABIL RENDSZER

Áramkimaradástól és hálózati problémáktól mentes technikai megoldásaink 99,9%-os rendelkezésreállást biztosítanak. *0,1% karbantartási idő.

RENDSZERES SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS

A szolgáltatásainkat időszakosan fejlesztjük, hogy minél stabilabb, gyorsabb és kényelmesebb felületet tudjunk biztosítani ügyfeleink számára.

Integrációk

Az általunk kínált megoldás teljesen kompatibilis az alábbi szolgáltatókkal, így kényelmesen össze lehet kötni a kettőt.

https://www.ehenhalok.hu https://falatozz.hu https://www.netpincer.hu https://www.pizza.hu