X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az eSystem több, mint 15 éve dolgozik a vendéglátásban. Szoftvereinket, rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, így sok elégedett ügyféllel gazdagodtunk az évek során. Tartozzon közéjük Ön is!

eSystem, a kezdetektől

Cégünket 15 évvel ezelőtt alapítottuk, miután éveken keresztül mi is a vendéglátásban dolgoztunk, végigjárva annak teljes ranglétráját. Ezen évek vendéglátózása során észrevettük a rendszer hiányosságait. A fekete lyukakat, amin keresztül gyakorlatilag észrevétlenül folyik ki a pénz a tulajdonosok zsebéből.

Évek óta felelős pozíciót töltöttünk be, amikor feltettük magunknak a kérdést: hogyan lehetne elérni, hogy mindent ellenőrzésünk alatt tarthassunk, mindenről tudomást szerezzünk, és, hogy mind a pénzügyi mind pedig a raktárkészlet elszámolások pontosak legyenek? Megfogalmazódott bennünk, hogy egy megfelelő vendéglátószoftver megoldhatja a problémákat.

Mivel azok a szoftverek, melyekkel hosszú pályafutásunk során találkoztunk mind kijátszhatóak voltak, elkezdtük megalkotni saját szoftverünket.Előnyünkre vált, hogy sok éttermi program forgalmazóval ellentétben mi magunk is vendéglátóztunk, így tudtuk, mik azok a dolgok, melyekre különösen oda kell figyelni, melyektől programunk valóban a pontos elszámolás szakértőjévé válik.

Hosszú előkészület és rengeteg munka után 2001-ben piacra dobtuk az eSystem vendéglátószoftver első verzióját, mely nem csupán raktárkészletet kezel, de minden információt elraktároz, melyekből statisztikai kimutatások széles választékát készíti el, ezzel segítve minket, hogy minden részletet pontosan átlássunk üzletünk működésével kapcsolatban, akkor is, ha nem tudunk nap, mint nap jelen lenni vendéglátóhelyünkön. Most 2015 nyarán járunk, és az 502-es verzión dolgozunk, tehát folyamatosan fejlesztünk, újítunk és igazodunk a piacon bekövetkező változásokhoz. Ügyfeleink egyéni igényeire való tekintettel egyes esetekben egyedi fejlesztést is vállalunk.

Cégünk megalapítása óta tapasztaltuk, hogy induló vállalkozások esetén, különösen, ha a tulajdonosok kevésbé tapasztaltak a vendéglátás területén, szükség lehet egyéb segítségre is a vendéglátós szoftverhasználat oktatásán túl. Ezen igényekre válaszolva ügyfeleink számára lehetővé tettük a bérstand, illetve egyéb szolgáltatások igénylését is.

Célunk, hogy szoftvereink a fejlődő lehetőségeket figyelembe véve és az idő hozta változások ellenére is minden igényt kielégítsenek, ár-érték arányuk megtartása és magyar kézben való megőrzése mellett.

És miért jó Önnek, ha minket választ?

-          Az eSystem nem csupán egy megvásárolható, illetve bérelhető terméket kínál, hanem profi szolgáltatásban megnyilvánuló állandó termék-szupportot. Ebből kifolyólag szoftvereinkre örökgaranciát, bérletes konstrukciónkhoz pedig árgaranciát is vállalunk!

-          Esetleges probléma felmerülése esetén maximum 24 óra alatt megoldást nyújtunk.

-          További szolgáltatásainkkal akár az elindulásban is segítséget nyújtunk!