X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Éttermi program
éttermi szoftver

Éttermi szoftver

Közel húsz éve hívtuk életre az éttermi számítógépes rendszert, az ún. A’la carte típusú vendéglátó egységek részére , amely elkalauzol minket az étel és ital alapanyagok útvesztőiben, megoldja az olyan elszámoltatási gondjainkat, mint a receptúráknak megfelelő készlet kezelés, valamint a személyzeti és a kedvezményes értékesítés illetve a reprezentációs fogyasztás elszámoltatásának terheit is leveszi a vállunkról.

„Tényleg nem kell állandóan az üzletben lennem, hogy ellenőrizzek?” Valóban nem, ugyanis /táv kliens/ éttermi szoftverünk segítségével bármikor „ott lehet” üzletében, rovancsolhat, belenézhet bármelyik alapanyagának a fogyásába stb.

Ha önnek még ennyi ideje sincs? Az automatizált email küldés funkciót önnek fejlesztettük! Lehetőségünk van beállítani, hogy melyik lekérdezést, statisztikát, esetleg záró adatot, vagy az éttermi rendszerben végrehajtott törléseket, selejtezéseket küldje el email-en, ezáltal akkor is képet kapunk üzletünk működéséről, ha nem tudunk ott lenni. A vendéglátós program a minimum készletek figyelésével össze is tudja írni szállítónként a beszerezni kívánt tételeket, így az emberi hibákat, tévedéseket teljesen ki tudjuk szűrni. További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

Rólunk mondták
 • Bocadillo Astoria

  Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

  Nagyon rugalmasak, barmikor elérhetőek, idáig bármilyen kérésünk volt feléjük, mindegyiknek eleget tudtak tenni! A szoftvernek...

 • Káli Art Inn

  Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható benne, amire szükségünk van
  Külön köszönet az ügyeleteseknek, akiket a legehetetlenebb időben is el...

 • Lounge Cafe, Balatonalmádi

  Meg vagyunk elégedve. A rendszer könnyen használható, rugalmasan paraméterezhető. Ár- érték aránya kiváló.

  A support (Ódor Gabi) gyors, szakszerű és hatékony.

  Ajánlom bárkinek.

  Üdv. Kajári Gyula

Kérje árajánlatunkat most!
Nyíl - Vendéglátós szoftverek

További rendszereink