X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Kerülje el a hosszú várakozási időt éttermében, kávézójában, használja a Mobilpicer applikációt és biztosan minden vendége elégedett lesz.

A mobilod lesz a pincéred

Mindannyian ismerjük a péntek esti bulikat. Ilyenkor a fő elfoglaltságunk, hogy sorban állunk a pultnál egy pohár borért vagy egy korsó sörért. Hiszen pénteken mindannyian kikapcsolódni vágyunk, így rengeteg ember van a városban, a szórakozóhelyek, pubok és éttermek pedig megtelnek. Ilyenkor óriási a tömeg, és legjobb esetben is fél óra, mire a pulthoz jutunk.

Biztos mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen remek dolog lenne, ha a ritkán látott barátainkkal beülve egy helyre azonnal helyet foglalhatnánk egy szimpatikus asztalnál, és rögtön belemélyedhetnénk a beszélgetésbe a helyett, hogy az este felét a pultnál töltenénk, az italunkra várva.

Ez a gondolat a mi fejünkben is sokszor megfordult már, hiszen mi is tapasztaljuk a népszerű vendéglátóhelyek problémáját: hiába a nagyszámú személyzet és a gyors kiszolgálás, a vendégeknek sajnos, ha nagy a forgalom, várniuk kell a pultnál.

Sokat gondolkoztunk rajta, hogyan lehetne kiküszöbölni a várakozást. Szerencsére a rohamosan fejlődő technológia ismét segítségünkre volt, így egy applikáció fejlesztő céggel összedolgozva megszületett a Mobilpincér szolgáltatásunk, amit már több ügyfelünk is örömmel használ.

mobilpincér program fejlesztésünk lehetővé teszi, hogy a vendéglátóegységbe belépve a vendégek azonnal helyet foglalhassanak, okostelefonjuk segítségével kiválaszthassák és megrendelhessék a kívánt italokat vagy ételeket, és csak akkor kelljen a pulthoz fáradniuk, amikor visszajelzést kapnak, hogy a kívánt termékek elkészültek. A felszolgálókat is alkalmazó helyeken pedig a rendelést a pincér ki is viszi az asztalhoz, így például egy baráti vagy családi vacsora alkalmával senkinek nem kell elhagynia a helyét, zavartalanul folyhat a beszélgetés egész este.

A pincér app segítségével továbbá a vendégnek lehetősége van pincért hívni, így mostantól a vendégek részéről nincs szükség a „pincérvadászatra” egy népszerű étteremben, még csúcsidőben sem. A felszolgálók oldaláról pedig könnyebbséget nyújt, hogy nem kell időről-időre odamenni az asztalokhoz, hogy megkérdezzék sikerült-e választani, illetve van-e még valami, amire szükségük van, hiszen vendéglátószoftverünk mostantól minden igényt jelez!

A mobilpincér program másik előnye, hogy a vendég akár a számlát is ki tudja egyenlíteni az alkalmazáson keresztül, aminek díja azonnal megjelenik az étterem bankszámláján, így a kevésbé biztonságos és elavulni látszó készpénzforgalomra sincs szükség a továbbiakban.

Miért ajánljuk szolgáltatásunkat minden ügyfelünknek?

A piacon jelenleg egyedülálló, hogy a Mobilpincér alkalmazáson keresztül beérkezett rendelések azonnal a vendéglátószoftverbe érkeznek, nem pedig egy külön eszközre, ahonnan az alkalmazottaknak kell átvezetni a rendeléseket, hogy a raktárkészlet és a pénzügyi elszámolás rendben legyen. Plusz munkát tehát nem jelent, azonban a pincér app rengeteg terhet vesz le a személyzet válláról, így a pincéreknek több ideje marad a vendégekkel való személyes kapcsolatteremtésre, illetve az ajánlásokra.

Az okostelefonok, közösségi oldalak és selfie-k világában pedig az étterembe belépve azonnal előkerülnek a mobilok, a társadalom technológiai újdonságokra való éhsége pedig garanciát nyújt arra, hogy a szolgáltatást használni is fogják, sőt, a jövő vendéglátása e köré szerveződik. A folyamat már elkezdődött, így miért ne akarna Ön is az elsők között lenni, innovátorrá válni, és ezáltal egy trendi, népszerű vendéglátóhelyet teremteni?