X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Söröző szoftver
Söröző szoftver, Éttermi szoftverek

Söröző szoftver

Spóroljon pénzt és időt sörözőkre, kocsmákra, romkocsmákra specializált vendéglátó szoftverünk használatával.
A gyorséttermi funkcióhoz kifejlesztett gyorsított rendelésfelvitelt használjuk, ahol alapból nem asztalra, hanem rögtön „pultra” ütjük a vendég fogyasztását, mivel rögtön fizeti azt.

A Söröző szoftverben természetesen van mód számlagyűjtésre is pld. törzsvendégek, személyzet, reprezentációs fogyasztások esetén.Könnyen kezelhető rendszerünkben az egyet fizet kettőt kap típusú akciók kezelése, vagy az időszakra adott kedvezmény, de akár a happy hour kedvezmények is.
Csapolt sörök mérésére ajánlatunk a magyar fejlesztésű Y mérleg, amely folyamatosan mutatja a rátett söröshordóban levő sör mennyiségét 0,5 dl-es pontossággal.A röviditalokat a tejet, tejszínt, bontott dobozos rostos üdítőt pedig digitális mérleg segítségével mérjük, ami egy gyorsabb és pontos leltárt eredményez, így a digitális standolás is leegyszerűsített formában történik. A Söröző szoftver kitelepülések, büfék, rendezvények megbízható állandó partnere, használata egyszerű gyors és pontos.

Használja üzletében és aludjon nyugodtan!

További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

GYorsabb leltár gyorsabb kiszolgálás Rólunk mondták
  • Bocadillo Astoria

    Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

    Nagyon rugalmasak, barmikor elérhetőek, idáig bármilyen kérésünk volt feléjük, mindegyiknek eleget tudtak tenni! A szoftvernek...

  • Káli Art Inn

    Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható benne, amire szükségünk van
    Külön köszönet az ügyeleteseknek, akiket a legehetetlenebb időben is el...

Kérje árajánlatunkat most!

További rendszereink