eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Áfás számlázó éttermi programhoz

Áfás számlázó program

ÁFÁS SZÁMLÁZÓ

Áfás számlázó szoftver
2015-től elérhető fejlesztésünk az "áfás" számla készítő modul. Minden törvényi előírásnak megfelelve sorszámozott számlát készít pár másodperc alatt a választott formátumban, méretben. Használatával elég csak egyszer elkérni az adatokat a következő számla kérésénél már az adatbázisból tudjuk kiválasztani a partnert. Könnyítés a felszolgálónak, gyorsítás a vendégnek és még a könyvelésnek is egyszerűbb.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT MOST!

ÁFÁ-S SZÁMLA KÉSZíTÉS EGY ASZTAL FOGYASZTÁSÁRÓL

Rendszerünkből számlázó modulunk használatával egy gombnyomással nyomtatható áfás számla egy adott asztal fogyasztásáról. Az egyszer már felvitt adatokat adatbázisunkban tároljuk.


ÁFÁ-S SZÁMLA KÉSZÍTÉS BEÍRT ADATOKKAL

Amikor nem egy asztalról szeretnénk számlázni, hanem pld. egy rendezvényt számlázunk és mi adjuk meg, hogy milyen összegű étel, illetve milyen összegű ital legyen a számlán, esetleg terembérlet, ruhatár, zeneszolgáltatás
stb.

DÍJBEKÉRŐ


Akkor használjuk, ha elektronikus formában kell küldenünk egy díjbekérőt, ami formailag megegyezik a leendő számlával. Tartalmaz minden a díj elutalásához szükséges információt.

 

ELŐLEG SZÁMLA

Akkor használjuk, amikor egy foglalásra, vagy rendezvényre, menü előfizetésre fizetnek előleget és erről szeretnénk előleg számlát adni.

KINNLEVŐSÉG KEZELÉS

Folyamatosan nyomon követi kinnlevőségeinket rendszerezi kiadott számláinkat díjbekérőinket, előleg számláinkat.

LEKÉRDEZÉSEK

A tőlünk megszokott szűrőkkel.