eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Gyorséttermi szoftver


eSystem gyorséttermi szoftver

Az eSystem Gyorséttermi szoftver az úgynevezett pultos, vagy önkiszolgáló vendéglátóhelyek elszámoltatásának a mestere. Kialakítását és funkcióit a gyorsaság és pontosság nevében terveztük meg. Használatát bármely gyorsétteremnek vagy gyorsétterem láncnak bátran ajánljuk.

Érintőképernyős gyorséttermi szoftver

Érintőkijelzőre tervezett felület

Gyorséttermi szoftverünk rendszerét érintőképernyős felületre fejlesztettük, amely biztosítja a rendkívül egyszerű és hibamentes kezelést. A rendelések minél gyorsabb rögzítésében testre szabható, egyedi színekkel, egyedi elrendezéssel és vizuális megjelenítéssel segítünk minden ügyfelünknek.

Az értékesítéshez használhatunk digitális mérleget is, amely leegyszerűsíti munkánkat minden súlyra értékesített terméknél: saláta,
savanyúság, köret. A termék digitális mérlegre helyezése után a szoftver automatikusan számolja az árat, amit a gyorséttermi vevőkijelzőn is
megjelenítünk.
       

 
A gyorséttermi vevőkijelző

Gyorséttermi Vevőkijelző

Az eSystem gyorséttermi vevőkijelző több lehetőséggel is szolgál a gyorsétterem típusú vendéglátóegységek részére. Elsősorban a rendelési tételek – opcionálisan képekkel való – megtekintését teszi lehetővé a vevő számára már a rendelésfelvétel közben, így a vendég még időben tud szólni, ha félreütik a rendelését. Ezzel rengeteg időt spórolhatunk, illetve csökkenthetjük a selejtezendő termékek számát is, hiszen a hiba még az előtt kiderül, mielőtt a terméket megkapná a vendég. Továbbá a vendég a megrendelt tételek árát, és a fizetendő végösszeget is folyamatosan látja a gyorséttermi vevőkijelző készüléken, így pontosan tudja, hogy mit miért fizet, és nem utolsó sorban ennek köszönhetően a fizettetés során is rengeteg időt spórolhatunk a kasszánál.

 

Másrészről a gyorséttermi vevőkijelző rendszer segítségével visszajelzéseket kaphatunk a vevőktől a kiszolgálás minőségéről, vagy bármely más számunkra fontos kérdésről. A vevőknek szánt kérdések egyedileg megfogalmazhatóak. Az értékeléseket a gyorséttermi szoftver összegyűjti és részletes statisztikákat készít, így pár kattintással megtudhatjuk, hogy mit gondolnak vendégeink az üzletpolitikánkról, termékeinkről, akcióinkról, stb.

Amikor rendelésfelvétel épp nem történik, a vevőkijelzők akkor is aktívak. Ilyenkor egyedi reklámokat jelenítünk meg a gyorséttermi vevőkijelzőkön, melyek lehetnek saját célúak (akciók, újdonságok bemutatása, stb.), szólhatnak a társadalmi felelősségvállalásból kivett szerepünkről (milyen alapítványokat támogatunk, stb.), vagy akár partnercégekkel is megegyezhetünk, reklámfelületet biztosítva számukra, melyekből különböző előnyök, vagy akár extra bevétel is származhat.

 

Akció, gyorséttermi szoftver

Happy hour kezelés

Az eSystem gyorséttermi szoftver képes kezelni a happy hour akciókat, illetve a különböző időszakos árakat is. Ezáltal nem a kasszásra van bízva, hogy a kedvezményt megkapja-e a vendég vagy sem, mert a vendéglátós szoftver az időszak kezdetekor automatikusan megváltoztatja az árat, majd a kedvezményes időszak lejártakor automatikusan vissza is állítja az érintett termékek eredeti árát.

 
Egyedi menü, gyroséttermi szofver

Egyedi menü-összeállítások

Legyen szó ajándék termékekről, egyet fizet kettőt kap akcióról vagy klasszikus menüről (pl. választható leves + főétel fix áron), az eSystemnek egyik sem okoz kihívást! Alkosson egyedi kedvezményes termékcsomagokat az eSystem segítségével és nyűgözze le vendégeit folyamatosan megújuló, egyedi ajánlatokkal.

 

Pontgyüjtés a gyorséttermi szoftverrel

Pontgyűjtési lehetőség

Jutalmazza ajándékpontokkal vendégeit, melyeket felhasználhatnak az Ön bármely üzletében, ahol eSystem vendéglátós szoftvert használ! Jutalmazza fogyasztásaikat, s egyúttal ösztönözze őket a visszatérésre programunk segítségével, hogy minden átlag vendégből igazi lojális törzsvendég válhasson.


 
Személyzeti fogyasztás, gyorséttermi szoftver

Személyzeti és reprezentációs fogyasztások kezelése

Gyorséttermi szoftverünk a személyzeti és reprezentációs fogyasztások kezelésében számos lehetőséget nyújt. Válogasson számos személyzeti kedvezményünk közül, kezelje név szerint a fogyasztásokat, majd ellenőrizze egyszerűen azt specifikus kimutatásaink segítségével.

 

Elérés, gyorséttermi szoftver

Távolról is elérhető

Gyorséttermi szoftverünkkel nem kell fizikailag az üzletben tartózkodnia a pontos és alapos, állandó ellenőrzéshez. eSystem vendéglátós szoftvere a világ bármely tájáról teljes mértékben elérhető. Ha külföldre kell mennie, vagy egyszerűen csak nincs ideje bemenni üzletébe ellenőrizni, tegye meg ezt otthonról, vagy a világon bárhonnan, észrevétlenül.


 
Betanítás, gyorséttermi szofver

Betanítási idő csupán 10 perc

Az eSystemmel a személyzet betanítása rendkívül gyorsan zajlik. Gyorséttermi szoftverünk vendéglátós logikára épül, az oktatást pedig szakmabeli munkatársaink végzik, így program a funkcióinak, tudásának elsajátítása nem jelent kihívást ügyfeleink számára.

 

 

Gyorséttermi szoftver, idegen nyelvű számla

Idegen nyelv, gyorséttermi szoftver

Idegen nyelvű számla és Euro Kezelés

Jutalmazza ajándékpontokkal vendégeit, melyeket felhasználhatnak az Ön bármely üzletében, ahol eSystem vendéglátós szoftverthasznál! Jutalmazza fogyasztásaikat, s egyúttal ösztönözze őket a visszatérésre programunk segítségével, hogy minden átlag vendégből igazi lojális törzsvendég válhasson.

  
Gyorséttermi szoftver,  fifo raktár

Fifo raktárkészlet kezelés

Vendéglátós szoftvereink fifo elv alapján kezelik a raktárkészletet, ami annyit takar, hogy a legelőször bekerült tételt vezetjük ki először a raktárkészletből. Tehát mindig a legrégebben a raktárban álló alapanyagunkat adjuk el először, csak ezután nyúlunk hozzá az újabb készletekhez. Ennek köszönhetően minden lekérdezésünk valós árakat, értékeket mutat. Soha nem átlaggal számolunk, így Ön forintra pontosan láthatja mind a kiadásait, mind pedig a bevételeit.