eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Éttermi és vendéglátó ipari rendszerek

ÉTTERMI SZOFTVER

Az Éttermi és Vendéglátó program megoldja az éttermek, meleg konyhás üzletek teljes körű elszámoltatását, raktárkészletének kezelését.
Spóroljon időt és pénzt éttermi szoftverünk segítségével, órák helyett mindössze percek alatt hatékonyan elvégezheti feladatait.
Tovább >

KÁVÉZÓ SZOFTVER

Kövesse nyomon receptúra segítségével minden gramm kávé vagy épp szirup fogyását. Számlálókezelőnk szinkronban a darálóval akár 100 féle kávét kezelésére is alkalmas, ármanipuláció kiküszöbölve. Számítógépes ismeret nélkül, 5 perc betanulás után használható!
Tovább >

GYORSÉTTERMI SZOFTVER

A nem á la carte rendszerben működő vendéglátóhelyek megoldása. Leegyszerűsített, átfogó menükezelés. Törzsvendégkezelés, kupon, Supershop pontgyűjtés és mindössze 5 perc betanulási idő a szoftver kezeléséhez! Mindezt érintőképernyőn.
Tovább >

DISCO-RENDEZVÉNY SZOFTVER

Rendszerünket szórakozóhelyek, klubok, kitelepülések elszámoltatásának a megkönnyítésére hoztuk létre. Használatával lehetőség nyílik a készpénzmentes értékesítésre, amivel nullára csökkenthető az elszámoláskori hibalehetőség. Kiválóan kezeli a koktélok összetevőinek alapanyagmozgását.
Tovább >

Pizzéria, web shop, söröző rendszerek

PIZZÉRIA, WEBSHOP HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SZOFTVER

A többlépcsős telefonos és on-line rendelés során bekövetkező számos hibalehetőség kiküszöbölése a pontos stand és elszámoltatás érdekében. A sörözők, bárok megbízható partnere. Pontos, könnyen ellenőrizhető standolás, amely nem a kiadott mennyiség felszorzása, hanem a kiszámlázott, és kiegyenlített tételek elszámolását jelenti.
Tovább >

SÖRÖZÖ SZOFTVER

Pultos kiszolgáláshoz a pontos stand és elszámoltatás érdekében. Precíz stand és borravaló elszámoltatás, részletes lekérdezés akár időszakosan, a készlet és nyereség tekintetében is kedvezmények, törzsvásárlói adatok hatékony kezelése, időszakos akciók automatizált kezelése pl. Arany péntek, Torkos csütörtök. Standoláshoz nem manipulálható digitális mérleg!
Tovább >

PDA, Digitális standolás, Törzsvendég rendszer, Távoli elérés

MOBIL PINCÉR PROGRAM

Platform független, azaz minden okos telefonon, pda-n alkalmazható, böngészőn keresztül.
Gyors rendelésfelvétel és korrigálási lehetőség, akár nagy területen elhelyezkedő szabadtéri vendéglátóhely esetén is. Kevesebb alkalmazottal, hatékonyabb kiszolgálást!
Tovább >

DIGITÁLIS STANDOLÁS

Újdonság a vendéglátóiparban, a gyors és pontos standolásért!
A szoftver automatikusan kezeli raktárkészletünket. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött számítógép, néhány másodperc alatt megmutatja a bontott üveg tartalmát, mérőüveg vagy italstandoló használata nélkül.
Tovább >

TÁVOLI ELÉRÉS

Irányítsa éttermét a világ bármely pontjáról, bármikor, akár a kíváncsi szemek elől rejtve! Ahhoz, hogy az alapvető pontosságról egyáltalán beszélni tudjunk, mindenképp személyes jelenlétre van szükség üzletünkben, ami sokszor szinte lehetetlen. Használja rendszerét bárhol is van, spóroljon időt, pénzt és energiát üzlete, és a saját maga javára.
Tovább >

TÖRZSVENDÉG-RENDSZER

Érezze vendége megkülönböztetve magát Törzsvendég programjával! Egyedi, névre szóló VIP mágneskártya, feltölthető egyenleg, "Supershop" pontgyűjtés, ajándékozási lehetőségek. Statisztika, rugalmas adatkezelés a hatékony marketinghez, akciókhoz. Legyen minden vendége Törzsvendég!
Tovább >