X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Éttermi program
éttermi szoftver

Éttermi szoftver

Közel húsz éve hívtuk életre, fejlesztésünket az ún. A’la carte típusú vendéglátó egységek részére , amely elkalauzol minket az étel és ital alapanyagok útvesztőiben, megoldja az olyan elszámoltatási gondjainkat, mint a receptúráknak megfelelő készlet kezelés, valamint a személyzeti és a kedvezményes értékesítés illetve a reprezentációs fogyasztás elszámoltatásának terheit is leveszi a vállunkról.

„Tényleg nem kell állandóan az üzletben lennem, hogy ellenőrizzek?” Valóban nem, ugyanis /táv kliens/ éttermi szoftverünk segítségével bármikor „ott lehet” üzletében, rovancsolhat, belenézhet bármelyik alapanyagának a fogyásába stb.

Ha önnek még ennyi ideje sincs? Az automatizált email küldés funkciót önnek fejlesztettük! Lehetőségünk van beállítani, hogy melyik lekérdezést, statisztikát, esetleg záró adatot, vagy a rendszerben végrehajtott törléseket, selejtezéseket küldje el email-en, ezáltal akkor is képet kapunk üzletünk működéséről, ha nem tudunk ott lenni. Vendéglátós rendszerünk a minimum készletek figyelésével össze is tudja írni szállítónként a beszerezni kívánt tételeket, így az emberi hibákat, tévedéseket teljesen ki tudjuk szűrni. További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

Rólunk mondták
 • Bocadillo Astoria

  Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

  Nagyon rugalmasak, barmikor elérhetőek, idáig bármilyen kérésünk volt feléjük, mindegyiknek eleget tudtak tenni! A szoftvernek...

 • Káli Art Inn

  Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható benne, amire szükségünk van
  Külön köszönet az ügyeleteseknek, akiket a legehetetlenebb időben is el...

 • Lounge Cafe, Balatonalmádi

  Meg vagyunk elégedve. A rendszer könnyen használható, rugalmasan paraméterezhető. Ár- érték aránya kiváló.

  A support (Ódor Gabi) gyors, szakszerű és hatékony.

  Ajánlom bárkinek.

  Üdv. Kajári Gyula

Kérje árajánlatunkat most!
Nyíl - Vendéglátós szoftverek

További rendszereink