eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Szórakozóhely illetve rendezvény szoftver
Vendéglátós szoftver - Koktél ikon

Szórakoztató illetve rendezvény szoftver

A gyorséttermi változat „italos” változata ez a vendéglátós szoftver, ahol a gyors rendelésfelvitel az első számú szempont. Érintőképernyős felületen dolgoznak a pultosok a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében.

A kedvezmények kezelése mágneskártyás azonosítással történik. A zárás utáni összehasonlító leltárt/standot/ digitális mérlegen és y sörhordó mérlegen végezzük, ami biztosítja a pontos elszámolást és kizárja a visszaéléseket. A bevételezés irodai terminálon történik alap esetben a készletek feltöltése, korrekciója. Táv-kliens segítségével a tulajdonos, vagy az üzletvezető a világ bármely pontjáról betekinthet a lekérdezésekbe, raktárkészletbe.
Amennyiben van szórakozóhelyén asztalnál kiszolgálás, javasoljuk a Mobilpincér alkalmazásunk használatát, ahol felszolgáló egy mobil eszköz segítségével tudja leadni már az asztaltól a pultoknak, mixernek a megrendeléseket, ezzel nagyon felgyorsítva a kiszolgálás idejét.

Van lehetőség készpénzmentes fizetésre is, ha vendégeink előre feltöltött egyenleggel érkeznek a mágneskártyájukon, így a visszaadás, pénzelvétel idejét is meg tudjuk spórolni arról nem is beszélve, hogy a „digitális pénzt” nem lehet zsebre tenni.

További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT MOST!
Rólunk mondták
  • Bocadillo Astoria

    Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

    Nagyon rugalmasak, barmikor...

  • Káli Art Inn

    Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható...

Gyorsabb leltár, gyorsabb kiszolgálás
Termékeink

További rendszereink