eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 
Söröző szoftver
Söröző szoftver, Éttermi szoftverek

Söröző szoftver

Spóroljon pénzt és időt sörözőkre, kocsmákra, romkocsmákra specializált szoftverünk használatával.
A gyorséttermi funkcióhoz kifejlesztett gyorsított rendelésfelvitelt használjuk, ahol alapból nem asztalra, hanem rögtön „pultra” ütjük a vendég fogyasztását, mivel rögtön fizeti azt.

Természetesen van mód számlagyűjtésre is pld. törzsvendégek, személyzet, reprezentációs fogyasztások esetén.Könnyen kezelhető rendszerünkben az egyet fizet kettőt kap típusú akciók kezelése, vagy az időszakra adott kedvezmény, de akár a happy hour kedvezmények is.
Csapolt sörök mérésére ajánlatunk a magyar fejlesztésű Y mérleg, amely folyamatosan mutatja a rátett söröshordóban levő sör mennyiségét 0,5 dl-es pontossággal.A röviditalokat a tejet, tejszínt, bontott dobozos rostos üdítőt pedig digitális mérleg segítségével mérjük, ami egy gyorsabb és pontos leltárt eredményez, így a digitális standolás is leegyszerűsített formában történik. A Söröző szoftver kitelepülések, büfék, rendezvények megbízható állandó partnere, használata egyszerű gyors és pontos.

Használja üzletében és aludjon nyugodtan!

További információért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen erre a termékre vonatkozó személyre szabott ajánlatot.

GYorsabb leltár gyorsabb kiszolgálás Rólunk mondták
  • Bocadillo Astoria

    Régóta dolgozunk együtt az e-Systemmel, rendkívül elégedettek vagyunk mind a szoftverrel mind pedig a csapatukkal!

    Nagyon rugalmasak, barmikor elérhetőek, idáig bármilyen kérésünk volt feléjük, mindegyiknek eleget tudtak tenni! A szoftvernek...

  • Káli Art Inn

    Már két éve használjuk a softwaret. Nagyon megkönnyítette a munkánkat. Könnyen megtanulható a kezelése, felhasználóbarát és minden megtalálható benne, amire szükségünk van
    Külön köszönet az ügyeleteseknek, akiket a legehetetlenebb időben is el...

Kérje árajánlatunkat most!

További rendszereink