X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Szeretne különlegességet varázsolni kávéjából? Összegyűjtöttünk hét egyszerű ötletet, amivel őszi ízeket csempészhet forró italába!

A legtöbbek által nem kedvelt eső és hideg ellenére az ősznek is megvan a maga varázsa, ahogy az idő múlásával a levelek sárgába majd vörösbe borulnak. Itt az ideje, hogy a tábortüzek, kötött sálak és a forró italok is felmelegítsenek minket. Reggeleink részeként a kávék nem csak energiát, de egy kis színt is vihetnek a szürke napok kezdetéhez, hogy pozitívan éljük meg az évszak sajátos hangulatát.

Fahéj

A fahéj az egyik fűszer, ami sokaknak először jut eszébe az őszről. A sütemények mellett a forró őszi italok közkedvelt hozzávalójaként is ismerjük, és édeskés-fűszeres ízével egyszerűen feldobja szokásos reggeli kávénkat. Ha gyors megoldást szeretnénk a különleges italhoz, elég egy csipetnyi fahéj a kávénk tetejére. Nem csak finom, de rendkívül egészséges is a szívbetegek és cukorbetegek számára.

Almaszirup

A fahéj mellé egy kis almasziruppal igazán különleges almás-fahéjas ízvilágot adhatunk kedvenc reggeli italunkhoz, ami nem véletlenül olyan népszerű párosítás ízek terén. Az édesszájúak a tejszínhab tetejére kakaót is szórhatnak, ami a felszolgálásnál esztétikailag is kellemes hangulatot teremt, valamint a fotókon is gyönyörűen mutat a mesés őszi táj előtt.

Juharszirup

A Kanadából elterjedt juharszirup hazánkban is egyre több helyen elérhető, és kávéinkat is megtölti az igazi őszi hangulattal. Mivel nagyon édes, elég belőle egy teáskanálnyi, hogy az egyszerű italokat is igazi különlegességé varázsolja.

Kurkuma

A kurkumát általában sós ételek fűszerezéséhez használjuk, de a kávénkba is karakteres ízvilágot kölcsönözhetünk vele. Így, bár először meglepően hangozhat, a jellegzetes sárga fűszert napjainkban sokan isszák kávéval, vagy akár kávé helyett is. Jótékony hatásai mellett a kurkuma koffein nélkül is igazi energiabomba. Kókusztejjel és kókuszolajjal még egészségesebbé tehetjük, és ha édesíteni szeretnénk, a méz és juharszirup egyaránt jó megoldás lehet.

Karamella

A forró, karamellás tejeskávé nagy kedvenccé vált az esős évszak alatt. A karamellát magunk is egyszerűen elkészíthetjük, de a boltokban is lehet szirup formájában kapni. Intenzív íze miatt nincs szükség több cukorra, de ha mégis ragaszkodnánk az édesítőszerhez, a barna cukor kiemeli a karamella ízvilágát. A tejszínhab és a karamella szirup egyvelege esztétikus látványt nyújt, és az egész napot megédesíti.

Sütőtök

A méltán népszerűvé vált sütőtökös latte az ősz egyik visszatérő eleme lett. Összekeverjük a sütőtökpürét cukorral, fahéjjal, gyömbérrel, szegfűszeggel, szegfűborssal, szerecsendióval és mézzel, de akár vaníliát is tehetünk még hozzá. Ihatjuk mandulatejjel, tejszínhabbal a tetején.

Pillecukor

Az esti, pillecukor sütögetős tábortüzek hangulatából a bögrénkbe is belecsempészhetünk. Abban az esetben is kiváló megoldás, ha kipróbálnánk egy különleges alternatívát a megszokott édesítőink helyett. A fahéj itt is visszaköszönhet rúd formájában kávénkba állítva, az olvadó pillecukrok és egy csipetnyi kakaó társaságában.

Mint minden évszakban, az őszben is ugyanúgy érdemes megtalálni az élet apró örömeit. A különleges fűszerezésű őszi kávék segítenek felmelegedni, hogy észrevegyük a szépséget ezeken a rideg napokon. A tökéletes kávézás élményéhez pedig érdemes minőségi kávét választani. Ehhez mi a Coffeein.hu kávéit ajánljuk!