X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Magyar termékek 2

 

eSystem, a magyar termék
 

Az eSystem teljes mértékben magyar termék. A több éves vendéglátói tapasztalatokra támaszkodva hoztuk létre a különböző szoftvereket és hardvereket, melyek megkönnyítik és átláthatóbbá teszik az éttermek, kávézók vagy sörözők működését.

Az eSystem magyar termékek közé tartozik a

ÉTTERMI SZOFTVER

Segítségével egyszerűen kezelhető a készlet a receptúráknak megfelelően, de a kedvezményes és személyzeti fogyasztás is értékesítés is követhető vele. További előnye, hogy Önnek nem kell a helyszínen lennie, mert egy egyszerű e-mail küldés beállítással a rendszer elküldi az aktuális információkat.

KÁVÉZÓ SZOFTVER

A szoftver segítségével Ön mindig pontos képet kaphat a készlet fogyásáról a receptúrák alapján. Az akciók kezelése, a borravaló és az összes fizetési mód vegyes használatára is lehetőséget ad a szoftver.

DISCO - RENDEZVÉNY SZOFTVER

Gyakorlatilag a gyorséttermi szoftver italos változata. Az elsődleges szempont a rendelések gyors felvétele, mely az érintőképernyőnek köszönhetően akadálytalanul tud működni.

PIZZERIA, WEBSHOP HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS SZOFTVER

Ez a szoftver ideális az olyan éttermeknek, amelyeknél lehetőség van az ételek megrendelésére, házhoz szállítására. Segítségévével kiküszöbölhetők a többlépcsős megrendelésből adódó hibák, emellett az egész folyamatot felgyorsítja.

MOBIL PINCÉR PROGRAM

Ez a program bármilyen okostelefonon, tableten, PDA-n alkalmazható, hiszen böngészőn keresztül fut.

TÁVOLI ELÉRÉS

Ön bárhol és bármikor ellenőrizheti étterme, pizzériája vagy sörözője működését. Könnyedén végezhet akármilyen munkafolyamatot kényelmesen az otthonából vagy akár nyaralás közben a tengerparton is, a rendszer működésének egyetlen feltétele az internetkapcsolat.

DIGITÁLIS STANDOLÁS

A digitális standoló program automatikusan kezeli a raktárkészletet a beállított receptúra alapján. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött rendszer gyorsan és precízen megmondja a felbontott üveg tartalmát.

TÖRZSVENDÉG RENDSZER

Egyedi kedvezményekkel és akciókkal jutalmazhatja törzsvendégeit.