X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Sokan próbálunk szerencsét a vendéglátás világában pusztán azért, mert potenciált, profitot látunk benne. De ahhoz, hogy jó házigazdák lehessünk nem elég a száraz üzleti oldalát megfogni a vendéglátásnak. Ez egy hivatás, egy örök szerelem, melyhez elengedhetetlen az odaadás, az elkötelezettség és a tudásszomj.

A szakma ismerete

A világ folyton változik, így még a legjobb vendéglátósoknak is időről időre meg kell újulniuk, és lépést tartani a társadalom és a kultúra formálódásával. A szakma fortélyait kulcsfontosságú elsajátítani a legmagasabb szinten, sosem érhet minket meglepetés. A protokoll, etika és etikett ismerete alapvető fontosságú. Ezen felül egy jó vendéglátós konyít az idegenforgalomhoz, tájékozott, vendégre szabott stílussal operál, és nem utolsó sorban remek beszélgető partner. Bár, kicsit ódivatúnak hangzik, de a „vevőnek mindig igaza van” vezérelvet sosem felejthetjük el. Ellenkező esetben csorbát szenvedhet a hírnevünk, amelyet sokkal nehezebb visszaállítani, mint csupán kedvesen kezelni egy problémás vendéget.

Harmónia

Ha az étterem arculatát megterveztük, figyeljünk, hogy a külső és a belső harmonizáljon. Egy elegáns, puccos étteremhez minőségi, különleges ételek passzolnak, és természetesen egy kisebb költségvetésből tevékenykedő vendéglátóhely sem teheti meg, hogy egekig szökő árakat szabjon ki a vendégeknek. Egy tiszta, hangulatos hely már önmagában jó kezdet, hatalmas összegek beleölése nélkül is sikert arathatunk. A vevő kapja azt, amire számít, mutassunk magunkból annyit, amennyit valóban nyújtani is tudunk.

Profi személyzet

A professzionális személyzet fogalma nem merül ki abban, hogy robot módjára követünk mindent elvárást és normát. Ez persze nem jelenti azt, hogy akárki alkalmas erre a munkára. Mi nyújtjuk a szolgáltatást, így nekünk kell megfelelnünk a vevőnek, így kirívóan fontos az alázat és a türelem. Tudjon a személyzet az emberek nyelvén, vegyítse a tudását apróbb trükkökkel, érdekességekkel, melyek emlékezetessé teszik a vendég ott töltött idejét. Emberek vagyunk, egy kis közvetlenség még senkinek sem ártott, alkalmazzuk ezt a körülményekhez mérten.

Kínálat

Tudjunk mindent az áruinkról, ne lehessen olyat kérdezni, amire mellébeszélés a válasz. Legyenek egyedi ételeink, italaink, melyekről kizárólag a mi helyünk jut majd a vásárló eszébe. Bátran ajánljunk őszintén a kínálatunkból, ne kizárólag azzal a céllal, hogy legomboljuk őket. Az ördög a portéka milyenségében van. Ezüsttálcán tálalva sem lesz a silány ételből gasztronómiai élmény. Inkább legyen az adag költségesebb, de mindig azt kapja a vendég, amiért jött. Ha nem pont a „gourmet” szemléletnek áldozunk, akkor felejtsük el az apró ínyenc adagokat, mert vendégünk éhkoppon marad és a borravalóról is lemondhatunk.

Tálalás

Törekedjünk olyat alkotni, amiért szívesen visszatérnek vendégeink. A törzsvendégeket jutalmazzuk valamilyen módon, hogy még jobban otthonosan érezzék magukat. Váljon a helyünk is pont úgy fogyaszthatóvá, mint az, amit felszolgálunk. Egy-egy apróbb ötlettel megfűszerezhetjük a vendéglátást, ez lehet akár egy fantáziadúsan szerkesztett étlap, különleges személyzet, speciálisan kialakított belső tér vagy bármilyen kivételes étel vagy ital, ami nyomot hagy azokban, akiket megvendégelünk. Használjuk a kreativitásunkat, ne féljünk az új dolgoktól.