X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 


A vendéglátósok által már jól ismert a standolás folyamata, ami az italkészlet változásának ellenőrzését jelenti. A standolás nem a legkedveltebb feladat, mivel legtöbbször nyitás előtt vagy zárás után kell elvégezni. Ezért is nem mindegy, hogy mennyi időbe és munkába kerül elvégezniük a dolgozóknak az italok mérését. Több módszer is a vállalkozások rendelkezésére áll, így mindenki, a számára legkedvezőbbet választhatja. 

Az italmérés lehetséges opciói:

  • Standoló kártyával
  • Öntögetéssel
  • Digitális ital standolással

Az standoló kártya a különböző üvegek formájára alakított, az üveg tartalmának mérésére szolgáló mérce, amelyet az italos üveg mellé téve olvasható le a változás. A stand mérce használatának hátránya, hogy nem feltétlenül ad 100%-ig pontos eredményt, és fárasztó is lehet az üvegek tartalmát egyesével lemérni ezzel a technikával. Hasonló módszer az öntögetés, amikor az italt mérőüvegekbe öntik át és így nézik meg a fogyasztást. Ennél a folyamatnál az ital félreöntése hiányt okozhat és a feltakarítása is plusz munkát igényel. A már említett hátrányok mellett a standatív kitöltése is igen időigényes és könnyen előfordul figyelmetlenségből származó hibázás.

Ezek elkerülésére nyújt megoldást a vendéglátóegységek számára a digitális ital standolás. Ez az újdonságnak számító program automatikusan kezeli az árukészletet, a már előre beállított receptúra alapján. A rendszer egy digitális mérleggel és vonalkódolvasóval összekötött számítógép segítségével működik. Nincs más teendő, mint a bontott üveget a mérlegre helyezni, az üvegen lévő vonalkódot leolvasni és a programban lévő mérés gomb megnyomásával már meg is jelenik az üveg tartalma a kijelzőn. Ezzel a digitális ital standoló programmal megelőzhetőek a hibás mérések és emberi tévesztésre sincs esély.

standoló program megoldást nyújthat az italok egyszerű mérésére bármely bár, kávézó vagy étterem részére. Emellett a cukrászdák és pékségek számára is jó választás lehet az értékesítés során. A termék mérlegre helyezésekor, az előre programozott adatbázisból automatikusan beolvasásra kerül annak súlya és ára, így sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a vevőkiszolgálás.