X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Gyorséttermi vevőkijelző

 

gyorséttermi vevőkijelzővel egyszerűen nyomon követhetőek a rendelések, segítségével immár vége az elkészült ételek zűrzavaros átvételének. A rendelésfelvételt követően a vevő sorszámot kap, melyet egy monitoron tud figyelni, a sorszám felvillanásával pedig átveheti frissen készült ételeit. A sorszámozásnak köszönhetően az éttermi program lehetőséget nyújt a várakozó vendégek tájékoztatására.
 

A vevőkijelzős éttermi szoftver mérettől függetlenül kisebb monitoron, vagy akár nagyképernyős TV-ken is futhat, így nem csak a rendelések állapotának alakulásáról tájékoztatható a vevő, hanem különböző reklámokat és az aktuális akciókat is lefuttathatjuk a vendéglátó szoftver segítségével, melyet a várakozás alatt tudnak megtekinteni a vendégek.
 

A vevőkijelzős éttermi programok kreatív elemei és megjelenése az étterem saját arculatához alakítható, tehát a design legtöbb esetben testre szabható. Lehetőség van a sorszámok megjelenítése során hangjelzéseket beállítani, egyedi reklámokat, híreket, újdonságokat levetíteni, színeket, áttűnéseket beállítani.
 

A sorszámozás rendszere, a vevőkijelző használata természetesen a személyzet és a vevő számára is rendkívül hasznos megoldás. A személyzet az aktuális rendelés felvételéről azonnal értesül, a fogások elkészítését a rendelésfelvétel sorrendjében, kavarodás nélkül, rendszerezetten tudja elkészíteni. A vevő oldaláról pedig egy értesítő felület, melynek segítségével a megfelelő vendég a megfelelő ételeket tudja átvenni, bonyodalom nélkül.
 

A vevőkijelzős éttermi rendszer főként gyorséttermeknek, street food éttermeknek nyújtja a legtöbb segítséget, de minden olyan vendéglátóegységnek hasznos megoldást jelenthet, ahol frissen, megrendelésre készítik el az ételeket.