X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Honnan tudja, hogy megfelelően kezeli a készletet? Munkatársa esetleg lopott? Van olyan termék, ami megromlik, még mielőtt használná? A tanulmányok azt mutatják, hogy az éttermi vezetők csak ritkán- , vagy egyáltalán nem ellenőrzik a készletet. A készlet rossz kezelése költséges hiba lehet. Íme, néhány tipp, amit érdemes megfontolni:
 

  • Az eladott áru költsége, vagy az eladott áru beszerzési értéke az egyik legnagyobb költség éttermében.
  • A készlet pénz a polcon. Ellenőriznie kell, hogy mennyi termék van a kezében. Minél több termék van, annál nagyobb a selejt és a lopás előfordulása.
  • A megfelelő készletkezelés segít, hogy ügyfelei a legfrissebb termékeket kapják meg, amely biztosítja ügyfelei visszatérését. 

Mi a kulcsa a jó készletkezelésnek? Vezetőként meg kell találnia az egyensúlyt az „elég termék” és a „túl sok termék” között a polcon. Ez az egyensúly különbözteti meg a sikeres és a veszteséges éttermeket. Honnan tudjuk, hogy problémánk van a készletezéssel? Az alábbiakban olyan trendek jelennek meg, amelyek figyelmeztetnek arra, hogy valami nincs rendben:

  • ugyanaz a személy készíti minden héten, vagy hónapban a készletet
  • a készlet hónapról hónapra növekszik, miközben az eladott áru beszerzési értéke csökken
  • a készlet forgási ideje 7 napnál hosszabb a legtöbb termék esetében
  • drasztikus csökkenés van a készletben, miközben az eladott áru beszerzési értéke nő
  • folyamatosan kifogy a termékből 

Szemmel tartva a leltárt és a készletkezelési folyamatokat, a menedzsment készletgazdálkodási folyamatait, lehetővé válik a leltárveszteség elkerülése. Újdonságunkkal, a digitális standolással megszűnnek készlettel kapcsolatos gondjai. A program automatikusan kezeli a raktárkészletet a receptúra beállítása alapján. Vége a mérőüvegek és ital standolók korának, a digitális mérleggel és vonalkódolvasóval összekötött számítógéppel ugyanis másodpercek alatt lemérhetjük a bontott üveg tartalmát. Kiválóan alkalmazható akár közvetlenül az értékesítéshez is pékségek, cukrászdák számára. Zárja ki az emberi hibákat és a mércékből adódó pontatlanságot a digitális standolás lehetőségével!