X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Magyarország az elmúlt években a fesztiválok hazájává vált. Évről-évre egyre több fesztivált szervezünk, egyre több témában. A legnépszerűbbekkel kapcsolatban itt olvashatja cikkünket.

Magyarország: a fesztiválok új hazája

Magyarország az elmúlt években a fesztiválok hazájává vált. Évről-évre egyre több fesztivált szervezünk, egyre több témában. A zenei fesztiválokon túl nagy érdeklődés kíséri a művészeti- és a gasztronómiai fesztiválokat, de ma már a kisgyermekes családokról sem feledkeznek meg a fesztiválszervezők, Őket családi/gyermekfesztiválokon várják jobbnál jobb programokkal.

A fesztiválszervezés a vendéglátás egy sajátos formája, illetve jelenleg épp a fesztiválszezon közepén vagyunk, így mindenképpen fontosnak tartottuk megemlíteni a témát. Tekintve, hogy a fesztiválok túlnyomó többsége szabadtéren kerül megrendezésre (hiszen minél nagyobb látogatottságra számítunk, annál kevésbé lehetséges a zárt térben való megvalósítás), a legnagyobb rizikófaktor az időjárás, hiszen rosszidőben alacsonyabb a részvételi arány. Szerencsére idén meleg nyarunk van, ami a fesztiválszervezőknek igen jó hír.

A másik sajátosság, mely vendéglátói szempontból a fesztiválokat jellemzi a mobilitás. Egy fesztivál átlagosan 5 - 7 napig tart, ez idő alatt kell úgy értékesíteni, hogy a kitelepülés megérje. Vannak nagyobb vendéglátó egységek, mint például a DiVino, ami elsősorban a zenei, de egyéb fesztiválok többségén is jelen van. Szoftverkínálatunkban találhat különböző vendéglátó programokat, például a söröző szoftvert, mely segítségére lehet a fesztiválok alatt. 

Jelenleg a legnagyobb – és talán a leghíresebb – zenei fesztivál hazánkban a Sziget fesztivál, aminek híre nem csupán az országhatáron, de a kontinensen is túlnyúlik. A Sziget hetén rengeteg fiatal érkezik Budapestre számos Európai országból, de nagy számban jönnek ilyenkor az ausztrálok és az amerikaiak is. A két évvel ezelőtti Szigetfesztivál harmadik napján szerencsém volt megismerkedni egy ausztrál baráti társasággal, akiktől megtudtam, hogy egyetemisták, és egész tanévben az európai körútra készültek, amit úgy terveztek meg, hogy a Sziget fesztivál idején éppen Magyarországon legyenek, mert több ismerősük is beszámolt nekik a Sziget nyújtotta korábbi élményeikről. De nem a Sziget az egyetlen magyar fesztivál, ami nemzetközi szinten is nagy érdeklődésnek örvend. Rengetegen érkeznek külföldről a Balaton Soundra, a Volt fesztiválra, a Budavári Borfesztiválra, de még a Vörösmarty téren minden évben megrendezésre kerülő Adventi Vásáron is számottevő a külföldi részvétel, a sokszor fagypont alá eső hőmérséklet ellenére.

Bár a nyári fesztiválszezon fele már eltelt, így is rengeteg program vár még Önre országszerte, az elkövetkezendő 1,5 - 2 hónapban. A www.programturizmus.hu oldalon biztosan megtalálja az érdeklődésének megfelelőt.