X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

2019-ben Tóth Norbert dunaföldvári cukrászmester Boldogasszony csipkéje művésznevet viselő üde, gyümölcsös süteménye nyerte az ország tortája címet.

Málnás ízkavalkád Magyarország szülinapi tortája

 

Az utóbbi évek népszerű hagyománya lett az ország tortájának megválasztása, melyet minden évben Szent István államalapítónk ünnepe, Magyarország születésnapja alkalmából rendez meg a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. Ez évben 31 torta szállt a ringbe a méltó cím elnyerése érdekében, az esemény pedig 13. alkalommal került megrendezésre. De vajon milyen procedúrán kell átesnie annak a kreációnak, mely végül elnyeri a nagy érdeklődésnek örvendő „Magyarország tortája” címet?

A nívós szakmai zsűri kétfordulós megmérettetés elé állítja a jelentkező cukrászokat és gasztro alkotásaikat. Idén 31 torta közül választották ki azt az 5 döntős kreációt, melyeket a leginkább esélyesnek tartottak, hogy 2019-ben a Magyarország tortája címet viselje.

A döntőbe jutott versenyzőket a szakmai zsűri javaslatokkal és tanácsokkal látja el a sütemények tökéletesítése érdekében, majd a tippek megfogadása (vagy éppen mellőzése) után már élesben kell reprodukálniuk desszert kreációjukat, melyeket szakmai szempontok alapján pontoz a bizottság.

Így születik meg a győztes alkotás, amely 2019-ben Tóth Norbert dunaföldvári cukrászmester Boldogasszony csipkéje művésznevet viselő tortája lett.

De vajon mi alapján találta a szakmai zsűri egyedülállónak a fiatal cukrásztehetség alkotását? Magyarország tortájának alapvető kritériuma, hogy ízvilágában, jellegében kapcsolódjon Magyarországhoz, a magyar gasztronómiához. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak annak, hogy az elkészítés során a jelöltek csak természetes összetevőket használhatnak a süteményhez.

A Tóth Cukrászda cukrászmesterének remekműve mind elnevezésben, mind ízvilágban tökéletesen megugrotta az elé állított akadályokat. A Boldogasszony csipkéje a málna népies elnevezése, ami a gyümölcs levelének cakkosságára utal. A torta ízében a domináns zamatos málna és a fehércsokoládé kellemes találkozását érezhetjük a bazsalikom frissességével könnyítve. A desszert kellő hozzáértést és szakértelmet igényel, hiszen egy torta több, mint 600 g málnát tartalmaz, mely a sütemény valamennyi elemében megjelenik: az alsó roppanós alapot 3 málnapürés cukorszirupban áztatott piskótaréteg követ, málnás – fehér csokoládés krémmel kitöltve. A torta tetejének üde pikantériáját a citromos-bazsalikomos krém adja, melyet a málna lekvár, málnás meringue, szárított málna darabok és a levélformát idéző zöldre színezett fehércsokoládé lapok tesznek teljessé.

Az idei győztes kompozíciója üde és nagyon gyümölcsös.  Megközelítésben hazai tradicionális ízjegyeket sorakoztat fel, míg kivitelezésben innovatív és egyedi.

A bogyós gyümölcsre épülő nyertes ország torta vasárnap óta országszerte több száz cukrászdában kapható, melyek listája elérhető a https://www.cukraszat.net/ oldalon.