X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Euroskills pincér verseny
 

Számos lehetőség akad bizonyos szakmák nemzetközi megmérettetésére, ilyen többek között az Euroskills is, amelyre a kontinens országaiból válogatott szakemberek érkeznek, hogy összemérjék tudásukat. Hazánkból a SkillsHungary nemzeti megmérettetéséből van lehetősége kijutni a szakembereknek az Euroskills-re, melyet egyébként 2018-ban Budapesten fognak megrendezni. Ezeken a nemzetközi versenyeken többek között lehetőséget kapnak a bizonyításra fodrászok, szépségápolók, villanyszerelők, virágkötők, informatikusok, festők, és bizony a pincérek és szakácsok is.


A pincérek versenyszámai igen változatosak, az Euroskillsre történő magyarországi válogató során rendszerint koktélkeverésről, díszterítésről, flambírozásról és gyümölcsfaragó képességükről tesznek tanúbizonyságot. A hazai válogatóról való továbbjutásuk után a nemzetközi Euroskills-en ennél már nehezebb helyzetük van, hiszen itt a szakács versenyzőkkel is együtt kell működniük: a szakács által elkészített ételeket kell felszolgálni a zsűritagoknak, az asztaluknál halat filézni, húst bontani, éppen ezért már az ételsor megtervezését is együtt kell elkészíteniük. Ezen kívül tíz, főleg francia bort kell megkóstolniuk és felismerniük, majd ugyanezt tíz rövidital esetén is el kell végezniük.


A verseny kimerítő, 3 napos időtartamára való tekintettel azoknak érdemes jelentkezni, akik magas szintű stressz tűrő képességgel és érzelmi kiegyensúlyozottsággal rendelkeznek. Ezen kívül elvárás a társalgási szintű, szakmai angol nyelvtudás, a csapatmunkára való képesség és a szakmai alázat.

 

Pincér futóversenyek Budapest belvárosában
 

Idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Le Meridien Budapest szálloda a pincér futóversenyt. A megmérettetésre az éttermi felszolgálóknak minden alkalommal munkaruhában kell érkezniük, saját tálcával, amelyre a szervezők teletöltött poharakat helyeznek, majd így kell végigfutniuk a kijelölt távot. A pincéreken kívül a szervezők általában szakácsokat és éttermi- valamint szállodaigazgatókat is várnak megmérettetésre, akik serpenyővel, billentyűzettel – vagyis bármivel, ami a munkaeszközük – hajlandóak végigfutni a versenyt.


A nevezési díjból befolyt összeget idén is a Robert Burns International Alapítvány javára fordították, hátrányos helyzetű és beteg gyermekek megsegítésére.