X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Személyre szabott szolgáltatások a vendéglátás egyik legkülönlegesebb területén. Olvasson és tartson velünk a továbbiakban is!


A technológiai fejlődés, a modern felfogás és az egyre növekvő igények a folyamatban indítottak a világban. A piaci szereplők több komolyabban figyelmet fordítanak rá, több energiát és pénzt fektetnek bele egy területbe.

Sokak a ma luxusát az ő személyre szabott vásárlói élményrendezési látkép, amellyel a teljes értékű, a szolgáltatás nyújtására és annak egész folyamatára. Tekintsük meg a elvárások támaszt ez a bartenderekkel szemben!

A vendéglátóhelyeken történő italozás nem csak az elfogyasztott koktélokról, alkoholról szól, hanem a szocializálódásról, a vendéget körülvevő környezetről, és arról az összetett élményről, amelyet egy-egy ilyen este, esemény okozhat számára. A bartenderek rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy a vendégek számára minden ideálisan alakuljon az italozás során. Ebben a tevékenységi körben, már régóta tapasztalható, hogy egy ital profi, technikás, látványos elkészítése mellett milyen fontos szerepet játszik a személyre szabott szolgáltatás nyújtása. Egy bartender az italok és ízek profi ismereteivel rendelkezik, emellett pedig szenvedélyesen gyakorolja hivatását. Egy vendég akár arra is kérheti a bárpultban állót, hogy olyan koktélt készítsen számára, amely a jelenlegi borús, vagy éppen örömteli kedvének és az adott napszaknak is megfelelő legyen vagy a kedvenc focicsapatának kedvezzen. Éppen ezért, egy bartender esetében nagyon fontos a felkészültség, a kreativitás és hogy képes legyen szórakoztatni is. A szenvedélyes pultos képes arra, hogy akár egyetlen, általa jól előadott történettel emlékezetes, a vendég számára értékes és személyes élményt szolgáltasson. Mindent meg kell tennie azért, hogy a szolgáltatást igénybe vevő különlegesnek érezze magát.

Az az utat követve, több szolgáltatást nyújtanak az egyedi vevői élmény köré kiépítéséről tevékenységét. Újat alkotni manapság már nem könnyű, úgy, mint egy személyre szabott, egyedi élmény.