X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Ehető virágok

Előtérbe kerülnek az ehető virágok, amelyek nem csak a tányért teszik vonzóbbá a szem számára, de a különleges ízeikkel az ételt is feldobják. Idén várhatóan az orgona, akác és az ibolya kerül az ételekbe, illetve nagy hangsúlyt kap a levendula is.

Mocktail

A mocktail a koktélok alkoholmentes alternatívája, így azok is élvezhetik a megszokott ízeket, akik nem szeretnének alkoholt fogyasztani. Mivel egyre nagyobb az egészséges életmódot követő emberek száma, ez számukra is egy remek opció a sok friss gyümölccsel.

Növényi fehérjék

A növényi alapú táplálkozás már az előző években is nagy térhódításon ment keresztül, ezért lehet, hogy egyre több ember találja egészségesebbnek a növényi alapú fehérjék előtérbe helyezését. Növényi fehérje bevitelére jó választás lehet a brokkoli, a hüvelyesek, illetve a gombák.

Szuper porok

Ez a trend is a tudatos táplálkozás elterjedésének köszönhető, hiszen ezek a vitaminokban gazdag porok nagyon egyszerűen beépíthetőek a táplálkozásba. A leveseket, gyümölcsleveket, de akár a süteményeket is gazdagabbá tehetjük velük. A legismertebbek a matcha-por, a spirulina, az acai, a kollagén illetve a kakaó.