X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.”– Gundel Károly

A Magyar Vendéglátó Ipartestület 2014-ben Gundel Károly (1883-1956) példaképű vendéglős életútjának emlékére létrehozta a Gundel Károly- díjat. A pályázatra olyanok jelentkezhettek, és olyan személyek kaptak eddigi években díjat, akik legalább 25 éve a magyar vendéglátás területén kimagaslóan sikeresen működnek, Gundel Károly gasztronómiai életművének követői, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolják, ugyanakkor az újításokra is nyitottak.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szokáshoz híven, mint minden évben Gundel Károly születésnapján, szeptember 23-án kihirdette a 2020-as díjazottakat. 

A járványhelyzet miatt a díjátadót jövőre halasztották, az MVI Gálaebéden adják majd át. A 2020-as díjazottakat kihirdették, mégpedig idén két díjazottat választottak: Csizmadia Lászlót, és Molnár Attilát.


Csizmadia László a BGF KVIK nyugalmazott főigazgatója. Jogi végzettsége után megszerezte a szakács, felszolgáló, portás szakmai képesítéseket is. Ezen szakma területein ért el kitűnő eredményeket tevékenysége során. Csizmadia László a BGE Arany Pecsétgyűrű kitüntetés birtokosa.

Molnár Attila a gasztronómiai fejlődés kiemelkedő hazai szereplője. Céljai közé tartózik a vendéglátást tanuló fiatalok oktatása és karrierjük elindítása.  Étterme, az Arany Kaviár 2005 és 2020 között szinte minden esztendőben elnyerte a Dining Guide „Magyarország Legjobb 10 Étterme” díját. 2001 óta minden évben elnyerte a Best of Budapest „Legjobb Orosz Étterem” titulusát. 

Kép forrása: https://kamaraonline.hu/a-kistucsokbe-kerult-iden-a-gundel-karoly-dij/