HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Adómentes Borravaló Kezelés – Az Integrált Megoldás Már Elérhető!

Örömmel értesültünk a Nemzetgazdasági Minisztérium legújabb bejelentéséről, amely szerint a POS terminálok fejlesztésével megteremthető az adómentes borravalók átlátható kezelése. A tárcavezető kérése alapján a borravaló a terminálokon keresztül külön kerülhet közvetlenül a felszolgáló számlájára, míg a fogyasztás összege az adott cég számlájára érkezik.

A legjobb hír pedig az, hogy ez a megoldás már most elérhető a piacon!

HelloPay & Esystem – Az Integrált Direktborravaló Megoldás

A HelloPay és Esystem közös, integrált megoldása pontosan ezt a funkciót kínálja. Az innováció lehetővé teszi a borravaló közvetlen kezelését, átláthatóvá és egyszerűbbé téve a pénzügyi tranzakciókat mind a felszolgálók, mind a vendéglátóhelyek számára. Ezt az integrált rendszert már több mint 200 vendéglátóhely és 700 felszolgáló használja sikeresen.

Miért érdemes a HelloPay & Esystem integrált megoldását választani?

  • Növelje bevételeit: A könnyen kezelhető, adómentes borravaló funkcióval egyszerűsítheti a pénzügyi folyamatokat.
  • Teljes integráció: A HelloPay és Esystem összekapcsolt rendszerei zökkenőmentes működést biztosítanak, amely csökkenti az adminisztrációs terheket.
  • Motiválja alkalmazottait: A közvetlenül a felszolgálók számlájára érkező borravaló növeli az elégedettséget és a motivációt.
  • Gyors, átlátható tranzakciók: Az integrált megoldás egyszerűsíti a fizetési folyamatokat, csökkentve a papírmunkát és az időigényes adminisztrációt.

Ne maradjon le erről a kivételes fintech innovációról! Tegye hatékonyabbá és korszerűbbé vendéglátó egységében a borravaló kezelését a HelloPay & Esystem integrált megoldásával.

Csatlakozzon most, és legyen részese a jövő vendéglátásának!