X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az internetet és a világot az utóbbi időben bejárta az új kávéőrület, a Dalgona kávé. Kiváncsi vagy rá honnan ered és hogyan kell elkészíteni?

Az internetet néhány hete elárasztotta és egyben meg is hódította a dalgona kávékészítés őrülete. Nem csoda, hiszen az ember sok mindenre ráveheti magát a négy fal és az unalom töltötte órák között, arról nem is beszélve, hogy irtó jól néz ki.

A története egy tévéműsorból ered, a Stars' Top Recipe at Fun-Staurant-ból, ahol Jung Il Woo egy makaói utazása alatt kóstolta meg a kávékülönlegességet. A színészt a koreai törökmézre, azaz a dalgona-ra emlékeztette az íze, így nem meglepő módon a műsor után berobbant a #dalgonacoffeechallange őrület elsőként Koreában, majd bekebelezte a világ többi részét. Ez is egy remek példa arra, hogy szemléltesse mekkora ereje van a social médiának.

Azért is örvendhet ekkora népszerűségnek, mivel elkészítése nem egy bonyolult folyamat, illetve túl sok hozzávaló sem kell.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál instant kávé
  • 2 evőkanál cukor (ez elhagyható)
  • 2 evőkanál forró víz
  • 4 dl tej

Elkészítése:

Egy keverőtálban habbá kell verni a kávét, cukrot, forró vizet. Addig kell csinálni, míg egy világosbarna kemény habot nem kapsz. Ezt követően a tejet öntsd ki egy pohárba és kanalazd rá a habot. Íme! Fogyaszd egészséggel!

Ez a standard, original változat, de mind mindennek, így ennek is rengeteg variációi készültek már. A koffeinmentestől kezdve már jeges, kakaós változatok is vannak.

Nincs mit tenni, a dalgona kávé elnyerte a 2020-as év legnagyobb trendjét, ami egyben talán a legolcsóbb is. Micsoda kombináció!