X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

A nyári időszakban nem csak a hatalmas hőséghez és a ciklikus időjáráshoz kell alkalmazkodni, hanem ugyanúgy a szervezetünkbe bevitt táplálék és folyadékmennyiség szükségletre is fokozottan figyelnünk kell.

Míg télen inkább meleg italokkal energizáljuk testünket, addig nyáron a jeges, hűvös italok kerülnek az asztalunkra. A víz ilyenkor a legcélszerűbb szomjoltó folyadék, bár egyszerűen feldobhatjuk a hagyományos csapvizet pár trükkel, ami könnyen elérhető és elsajátítható. Fogjunk egy kancsó vizet, és tegyünk bele egy számunkra kedvelt tea fajtát, lehet ez zöldtea, amely sokszoros gyógyító hatásáról ismert, vagy éppen mennyei gyümölcstea. Adjunk hozzá friss nyári bogyós gyümölcsöket, például áfonyát, amely antioxidánsokban gazdag, esetleg málnát, ribizlit, szedret. Adjunk hozzá pár darab friss mentalevelet. A filter és a gyümölcsök édességének egyensúlyozására tegyünk bele frissen facsart lime vagy citromlevet és adjunk hozzá egy kiskanálnyi szörpöt vagy mézet. A cukorbetegek és fogyókúrázók számára az édesítés könnyen megoldható tetszés szerint, eritrittel vagy xilittel. Poharainkat díszíthetjük kis ernyőkkel és narancs, ananász szeletekkel is, amelytől az egész összeállítás még nyáriasabb hangulatot áraszt majd. Természetesen a hozzávalók és az édesítési variációk mind csak tippek, így ne hagyják, hogy teljesen befolyásolja Önöket. Ötleteljenek szabadon, és fedezzék fel fűszerkertjük és gyümölcsösük sokoldalúan használható kincseit! 

A folyadékfogyasztás mellett kiemelt szerepet tölt be a táplálék fajtájának megválasztása is, hiszen meleg időben teljesen megváltozik a preferenciánk az ételek felé, és inkább a könnyedebb fogásokat részesítjük előnyben a laktató, szénhidrátban gazdag ételek helyett.  Mivel nyáron rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt szerezhetünk be a kertünkből és a piacról egyaránt, így nem nehéz feladat egészséges, vitaminban és rostban gazdag menüt összeállítani a családnak. Az egyik legkönnyebb nyári ételfajta, például a krémleves különféle variációi, melynek alapanyagaként szolgálhatnak gyümölcsök és zöldségek egyaránt. A zöldég alapú levesekhez kiegészítőként tehetünk bacon, sajt chipset vagy akár pirított kenyérkockákkal szórhatjuk meg mesterművünket. A gyümölcs alapú levesek tetejére tehetünk málnát, áfonyát, pár darab mentalevelet, egy leheletnyi fahéjszórást. Ezeknek az apró trükköknek a felhasználásával biztosan lehengerelhetjük vendégeinket, családunkat nemtől és korosztálytól függetlenül.